STUDIU Impactul alegerii prietenilor asupra evolutiei individuale: ce crieterii folosesc milionarii

STUDIU Impactul alegerii prietenilor asupra evolutiei individuale: ce crieterii folosesc milionarii

Persoanele care va pot ajuta sa creati relatii bogate au una sau mai multe dintre urmatoarele trasaturi: Obiceiuri bune Pozitie mentala pozitiva Incredere Incurajarea atitudinii Loialitate Stabilitate financiara Etica muncii Responsabilitate individuala Putere si disciplina Pasiune si entuziasm Recunostinta Pe de alta parte, persoanele care tind sa construiasca relatii toxice tind sa aiba caracteristicile opuse fata de cele enumerate mai sus, cum ar fi obiceiurile proaste, o perspectiva negativa, mentalitate de victima si tendinta de a-i invinovati pe ceilalti pentru lucrurile care merg prost.

acum 14 luni (12 Jan 2018)

Corley, autorul cartii "Modificati-va obiceiurile, schimbati-va viata" acesta a constatat ca una dintre obiceiurile oamenilor bogati si de succes este abilitatea lor de a se desprinde cumva de tendinta umana de a crea relatii cu ceilalti in mod inconstient.

Cercetarea in care au fost intervievati 177 de milionari a scos la iveala ca acestia si-au creat doar relatii cu indivizii care erau in stadiul in care ei si-au dorit sa fie: oameni de succes. Ei asi petrec timpul cu oameni cu care se simt confortabil si apoi le preiau obiceiurile, mentalitatile, o etica a muncii si multe alte trasaturi comune. Persoanele care va pot ajuta sa creati relatii bogate au una sau mai multe dintre urmatoarele trasaturi: Obiceiuri bune Pozitie mentala pozitiva Incredere Incurajarea atitudinii Loialitate Stabilitate financiara Etica muncii Responsabilitate individuala Putere si disciplina Pasiune si entuziasm Recunostinta

Pe de alta parte, persoanele care tind sa construiasca relatii toxice tind sa aiba caracteristicile opuse fata de cele enumerate mai sus, cum ar fi obiceiurile proaste, o perspectiva negativa, mentalitate de victima si tendinta de a-i invinovati pe ceilalti pentru lucrurile care merg prost.

Cand deveniti constienti de trasaturile acestor doua grupuri, aceasta veti incepe sa vedeti plusurile si minusurile in fiecare persoana.

Relatiile de calitatete va inspira in adoptarea de obiceiurile bune, mentalitate pozitiva si entuziasm. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro