STUDIU Cum arata partenerul ideal in ochii tinerilor din Romania

STUDIU Cum arata partenerul ideal in ochii tinerilor din Romania

Un studiu realiazat la inceputul acestui an de catre Cult Market Research, in randul unui numar de 1.282 de tineri cu varste cuprinse intre 14 si 35 de ani, dezvaluie cum arata partenerul ideal in ochii tinerilor din Romania si cata incredere acorda acestia aplicatiilor de dating Tinerii participanti la studiu au realizat un portret robot al partenerului ideal.

acum 67 luni (15 Feb 2017)

Un studiu realiazat la inceputul acestui an de catre Cult Market Research, in randul unui numar de 1.282 de tineri cu varste cuprinse intre 14 si 35 de ani, dezvaluie cum arata partenerul ideal in ochii tinerilor din Romania si cata incredere acorda acestia aplicatiilor de dating

Tinerii participanti la studiu au realizat un portret robot al partenerului ideal. Cele mai importante cinci semnalmente sunt: doritor sa isi intemeieze o familie, sa impartaseasca aceleasi valori, sa fie compatibil sexual si emotional si sa aiba simtul umorului.

Baietii isi doresc, mai mult decat fetele, ca partenerele lor sa aiba un aspect fizic placut si sa aiba o chimie sexuala cu acestea.

Fetele cred, mai mult decat baietii, ca un partener ideal ar trebui sa fie orientat spre cariera, sa aiba casa, masina si sa dispuna de resurse financiare. Rolul social media si al aplicatiilor de dating in relatiile sentimentale

Ne imaginam o situatie in care zece tineri din Romania ar discuta despre datingul de astazi. Facebook, Twitter, etc.) ajuta tinerii sa isi gaseasca adevarata dragoste si trei cred ca aplicatiile de dating (ex. Restul tinerilor sunt de parere ca social media si aplicatiile de dating nu ajuta la intalnirea unui partener sexual sau sentimental.

Tinerii barbati sunt mai optimisti decat femeile cu privire la rolul social media si al aplicatiilor de dating in gasirea unei partenere. Tinerii care nu au un partener si cei care sunt intr-o relatie, dar nu sunt casatoriti, cred ca aplicatiile de dating si social media faciliteaza gasirea unui partener sexual intr-o mai mare masura decat ceilalti.

Nu exista diferente semnificative intre femei si barbati in ceea ce priveste gradul de responsabilitate identificat in relatii si casatorie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro