Studentul care a murit intr-un accident rutier produs de "vitejia" prietenul sau. Cei doi se intorceau acasa de la facultate

Studentul care a murit intr-un accident rutier produs de

Miercuri seara, in jurul orei 22:00, pe DN17 D, a avut loc un tragic accident de circulatie, in urma caruia un tanar de 19 ani si-a pierdut viata, iar 6 persoane au ajuns la spital. O parte veneau de la rugaciune, o parte de la facultate Cei doi tineri studenti coborasera cu doar cateva minute inainte de accident din trenul care i-a adus din Cluj-Napoca pana la Ilva Mica.

acum 77 luni (22 Feb 2018)

Miercuri seara, in jurul orei 22:00, pe DN17 D, a avut loc un tragic accident de circulatie, in urma caruia un tanar de 19 ani si-a pierdut viata, iar 6 persoane au ajuns la spital. Un autoturism Seat, in care se aflau doi studenti de 19 ani si mama unuia dintre ei, a derapat intr-o curba, dupa ce tanarul soferul incepator a pierdut controlul volanului neadaptand viteza la conditiile de drum si a lovit un Volkswagen Sharan, care circula regulamentar din sens opus. Daca soferul de 19 ani si mama acestuia aflata pe locul din dreapta au reusit sa iasa singuri din autoturismul transformat intr-un morman de fiare, tanarul din spate a ramas incarcerat, avand nevoie de ajutorul pompierilor. Dupa mai bine de o ora de aplicare a manevrelor de resuscitare, echipajele medicale au fost nevoite sa declare decesul. O parte veneau de la rugaciune, o parte de la facultate Cei doi tineri studenti coborasera cu doar cateva minute inainte de accident din trenul care i-a adus din Cluj-Napoca pana la Ilva Mica.

Intrucat trenul nu merge mai departe de Ilva Mica, cei doi au apelat la mama unuia dintre ei sa vina cu masina pentru a-i duce acasa. Unul dintre tineri i-a cerut mamei sale sa il lase sa conduca pana in Rodna Veche, insa la mai putin de doi kilometri de gara, la iesirea din localitatea unde aceasta era situata, a produs un accident de circulatie. De religie neoprotestanta, cei 7 se intorceau de la o casa de rugaciune din comuna Maieru si se indreptau spre orasul Nasaud. La spital au ajuns studentul de 19 ani care a provocat accidentul, mama acestuia si alte patru persoane din celalalt autoturism.

Cele doua autoturisme s-au transformat in mormane de fiare, in urma impactului

Andrei Munteanu se pregatea sa devina inginer Tanarul de 19 ani care si-a pierdut viata era student in primul an la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca. Acesta se pregatea sa devina inginer, la fel ca tatal sau, care a fost inginer la o mina din zona, iar acum era pensionar.... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro