Studenta nimfomana si prostituatele sale "de lux" plasate in hoteluri si pensiuni. Cat castigau elevele oferite pentru sex

Daniel Plescan (27 de ani), Mihaela Ciociu (24 de ani) si Silviu Prata (35 de ani) sunt judecati pentru infractiuni de proxenetism si trafic de minori. Mihaela Ciociu le-a declarat anchetatorilor ca practica prostitutia de mai mult timp, iar tarifele pentru o partida de sex, normal sau oral, erau cuprinse intre 150 de lei si 200 de lei pentru o ora si pana la 600 de lei pentru o noapte. In 12 octombrie, Mihaela Ciociu este contactata de un barbat care ii comunica faptul ca prietenii sai au fost multumiti de ea si ar dori sa incerce si altceva si ar dori sa incerce ceva si cu o alta fata, de preferat "aia micuta, care ...ai venit", iar Ciociu ii comunica cu nu mai poate veni cu ea pentru ca s-au certat, informau anchetatorii de la DIICOT. Receptionerii de la moteluri erau intermediari In data de 26 august 2014, Mihaela Ciociu este contactata de o persoana de sex masculin care se arata interesat de serviciile sexuale oferite de catre inculpata si ii solicita sa se intalneasca la Hotel Cabana Rusu, din Petrosani. In data de 6 octombrie 2014, Mihaela Ciociu este contactata telefonic de catre o receptionera la Cabana Rusu, care ii transmite ca i-a fost cerut numarul de telefon de catre un barbat interesat sa intretina raporturi sexuale cu ea contracost, informau cei de la DIICOT. Receptionerii de la moteluri erau intermediari In data de 26 august 2014, Mihaela Ciociu este contactata de o persoana de sex masculin care se arata interesat de serviciile sexuale oferite de catre inculpata si ii solicita sa se intalneasca la Hotel Cabana Rusu, din Petrosani.

acum 88 luni (12 Jun 2016)

Daniel Plescan (27 de ani), Mihaela Ciociu (24 de ani) si Silviu Prata (35 de ani) sunt judecati pentru infractiuni de proxenetism si trafic de minori.

Dosarul celor trei tineri prezinta cum a functionat, in perioada 2014 - 2015, reteaua de prostituate minore, coordonata de Mihaela Ciociu, cu sprijinul lui Daniel Plescan (fiu al Dorinei Plescan, fosta consiliera judeteana candidata la Primaria Petrosani) si al taximetristului Silviu Prata, care se ocupa de transportul tinerelor.

Studenta Mihaela Ciociu era iubita lui Daniel Plescan, cu care locuia impreuna, iar potrivit anchetatorilor se ocupa de inlesnirea practicarii prostitutiei si de obtinerea de foloase patrimoniale de pe urma mai multor tinere, printre care si minore cu varste cuprinse intre 16 si 17 ani, informau anchetatorii.

Mihaela Ciociu le-a declarat anchetatorilor ca practica prostitutia de mai mult timp, iar tarifele pentru o partida de sex, normal sau oral, erau cuprinse intre 150 de lei si 200 de lei pentru o ora si pana la 600 de lei pentru o noapte. A devenit, in aceeasi perioada, si proxenet pentru doua minore, Geanina si Anamaria, de 16 - 17 ani (in perioada 2014 - 2015), carora le furniza clienti si le gasea locuri de intalnire cu acestia. Printre locatii au fost identificate: Hotel Rusu si pensiunea Floare de Colt din Petrosani, pensiunea Groapa Seaca (Petrila), hotelul Casa de Vis (Aninoasa), pensiunea Gambrinus din Petrosani, dar si alte cabane si pensiuni. Numai atunci cand un numar mai mare de clienti, de obicei cu ocazia unor petreceri, conditionau realizarea intalnirii de prezenta a cel putin doua fete, Mihaela Ciociu, pentru a nu pierde ocazia de a realiza venituri, o contacta pe una din minorele Anamaria sau Geanina sau pe alte prietene de-ale ei", notau anchetatorii. In situatia in care clientii se aratau interesati de doua sau mai multe persoane de sex feminin, Mihaela Ciociu apela la Anamaria, Geanina, la ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro