Studenta la Arhitectura care canta sambata la nunti. Reteta de succes: "Stiam ca nu pot rata, indiferent care ar fi fost conditiile"

Studenta la Arhitectura care canta sambata la nunti. Reteta de succes:

Cristina Ionita (20 de ani), studenta fruntasa a Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din Bucuresti, este pasionata sa faca bine tot ce face. In"Pestele verde" a aparut alaturi de Benone Sinulescu, a avut roluri si in "Padurea albastra" sau "Trupa de show", iar in 2009, in "Dramaticus", a jucat alaturi de Nae Lazarescu. De altfel, acesta este si cel care a considerat-o pe Cristina potrivita pentru micul ecran: canta, dansa si era la fel de talentata ca si ceilalti copii care au aparut in productiile sale.

acum 103 luni (21 Jul 2015)

Cristina Ionita (20 de ani), studenta fruntasa a Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din Bucuresti, este pasionata sa faca bine tot ce face. Dupa ani in sir de eforturi, a reusit sa intre la facultatea pe care si-o dorea. "Aveam atunci 8 ani, dar mi se parea fascinant sa pot urma Scoala de Muzica pentru a-mi cizela talentul. Era lumea pe care doream s-o cuceresc, sa pot umple inimile oamenilor de bucurie, sa transmit cel mai frumos mesaj catre sufletele celor care ma asculta", spune Cristina.

"Azi eram la scoala, maine poate la un concurs de pian sau de muzica usoara.

Canta in fiecare weekend

Pentru ca si-a pastrat pasiunea pentru muzica si pentru ca o si ajuta sa-si rotunjeasca veniturile, tanara face naveta Bucuresti-Calarasi in fiecare weekend ca sa cante la nunti. "Chiar daca sunt studenta in anul al III-lea la Facultatea de Arhitectura de Interior, nu am renuntat la muzica. Totul a inceput printr-o conjunctura placuta, cand am fost invitata sa cant la un eveniment al Facultatii de Agronomie si am fost acompaniata de colegii din Simbol.

A doua medie din facultate

In urma cu doi ani, pe cand era eleva a Colegiului National "Barbu Stirbei", Cristina a fost una dintre cele doua absolvente din judetul Calarasi care au promovat examenul de bacalaureat cu 10 pe linie. "Reusesc sa le imbin pe amandoua, deoarece imi place ceea ce fac si, chiar daca Arhitectura e o facultate grea, cand faci ceva cu placere nimic nu e imposibil. De asemenea, vreau sa urmez si Facultatea de Actorie, dupa ce dau licenta in Arhitectura", spune tanara.

Colega de platou cu Jean Constantin

De-a lungul anilor, tanara a avut roluri si in mai multe filme. In"Pestele verde" a aparut alaturi de Benone Sinulescu, a avut roluri si in "Padurea albastra" sau "Trupa de show", iar in 2009, in "Dramaticus", a jucat alaturi de Na... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro