Studenta Elena Udrea a ajuns la Facultate: Am inceput cursurile cu Psihologia Religiei. Parca m-am intors in timp, la 20 de ani

Studenta Elena Udrea a ajuns la Facultate: Am inceput cursurile cu Psihologia Religiei. Parca m-am intors in timp, la 20 de ani

(...) Este un master de un an de zile, in urma caruia, pregatindu-ma in acest domeniu, imi doresc sa pot sa consiliez persoanele care au credinta religioasa in rezolvarea problemelor emotionale pe care le au, dar de orice natura, in asa fel incat tratarea acestor probleme sa se faca si prin practicarea credintei, rugaciuni, prezenta la biserica", a spus deputatul.

acum 48 luni (7 Oct 2016)

Am inceput cursurile de masterat de la Facultatea de Teologie cu Psihologia religiei. Parca m-am intors in timp, 20 de ani.:))) la vremea studentiei, ceea ce evident ma face sa zambesc, astazi de Ziua Internationala a Zambetului. Prima zi de cursuri imi confirma ca am ales cel mai potrivit loc pentru a studia ceea ce mi-am dorit", a scris Elena Udrea, pe pagina sa de Facebook.

Deputatul Elena Udrea a declarat, vineri, la Cluj, ca se roaga pentru deputatul Adrian Gurzau, finul sau, pentru care DNA a cerut arestarea preventiva, si ca nu oamenii trebuie sa judece pacatele sau greselile cuiva, ci Dumnezeu, adaugand ca se roaga pentru toti cei care sunt "in dificultate". Nu vorbesc de judecata pe care o are in fata instantelor de judecata, nici intr-un caz. Astazi este si zi de vineri, zi de post, ar fi bine sa ne gasim fiecare o persoana, un motiv pentru care sa ne rugam.

Elena Udrea a fost admisa cu media 8,20, pe ultimul din cele patru locuri bugetate, la masterul de "Consiliere pastorala si asistenta psihosociala" al Facultatii de Teologie Ortodoxa a Universitatii Babes-Bolyai, printre cursurile pe care le va urma numarandu-se "Metafizica si Teologia" sau "Elemente de Terapeutica religioasa".

Conform institutiei, programul masteral ales de Elena Udrea "este unul interdisciplinar si are ca scop dezvoltarea de competente din domeniile Teologie si Psihologie. In acelasi timp, ofera o abordare holistica a psihoterapiei si integreaza terapeutica afectiunilor psihice intr-un cadru spiritual, ceea ce confera un plus de confort pacientilor religiosi si o abordare duhovniceasca a procesului terapeutic".

"Am dat examenul de inscriere la masterat la Babes-Bolyai, la Cluj, si am intrat la Consiliere pastorala si Asistenta psiho-sociala. (...) Este un master de un an de zile, in urma caruia, pregatindu-ma in acest domeniu, imi doresc sa pot sa consiliez persoanele care au credinta religioasa in rezolvarea problemelor emotionale pe car... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro