Studenta cu zece pe linie care a decis sa-si doneze bursa unui tanar ce nu isi permite taxa pe primul an

Studenta cu zece pe linie care a decis sa-si doneze bursa unui tanar ce nu isi permite taxa pe primul an

Decanul Cristian Maduta FOTO arhiva personala Spre deosebire de studenta, care ofera bursa unui viitor student doar daca se inscrie la programul de studii "Comunicare si relatii publice", decanul Facultatii de Stiinte Socio-Umane si Educatie Fizica si Sport, Cristian Maduta, caci despre el este vorba, ofera o bursa unui viitor student care decide sa se inscrie la oricare dintre programele de studiu din cadrul facultatii pe care o conduce.

acum 36 luni (18 Apr 2017)

Alina Hadded este cunoscuta in oras pentru actele sale de caritate si pentru diferitele actiuni la care participa.

Desi a mai absolvit doua facutati, una Magna Cum Laudae, s-a ambitionat sa urmeze cursurile Facultatii de Stiinte Socio-Umane si Educatie Fizica si Sport, program de studiu - Comunicare si relatii publice. Rezultatele obtinute nu au trecut neobservate de conducerea facultatii, nici a Universitatii de Vest "Vasile Goldis" din Arad. In acest sens, a fost incurajata de Decanul Facultatii de Stiinte Socio-Umane si Educatie Fizica si Sport, conf.

In urma acestor rezultate extraordinare, aradeanca a obtinut bursa de merit, pe care a decis sa o doneze unei persoane doritoare sa urmeze acelasi program de studii, in cadrul aceleiasi facultati, acoperindu-i, astfel, primul an universitar. Beneficiarul va putea sa-si achite, ulterior, anii de studiu din propriile burse de merit.

Astfel, cei care consiera ca merita sa obtina bursa oferita de Alina, ii pot scrie pe Email: bursa.uvvg@gmail.com.

Un cadru didactic ii urmeaza exemplu

Impresionat de gestul studentei, un cadru didactic de la Univestitatea de Vest "Vasile Goldis" (UVVG), Facultatea de Stiinte Socio-Umane si Educatie Fizica si Sport ii urmeaza exemplul, donand o bursa unui viitor student.

Decanul Cristian Maduta FOTO arhiva personala

Spre deosebire de studenta, care ofera bursa unui viitor student doar daca se inscrie la programul de studii "Comunicare si relatii publice", decanul Facultatii de Stiinte Socio-Umane si Educatie Fizica si Sport, Cristian Maduta, caci despre el este vorba, ofera o bursa unui viitor student care decide sa se inscrie la oricare dintre programele de studiu din cadrul facultatii pe care o conduce.

"In vederea asigurarii unui invatamant centrat pe student, pe care noi il promovam, universitatea trebuie... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro