Studenta criminala Carmen Satran a implinit 27 de ani. Mesaje de incurajare de la sot si prieteni

Studenta criminala Carmen Satran a implinit 27 de ani. Mesaje de incurajare de la sot si prieteni

Sergiu Florea, cel care impreuna cu Carmen Bejan a ucis si transat un barbat in vara anului 2009, s-a casatorit si el pe data de 1 aprilie 2015 cu Kalioglo Inna, din Ucraina, o tanara de 22 de ani.

acum 54 luni (27 Apr 2016)

Cel mai emotionant este scris de catre sotul ei, care se afla in Germania.

Un alt mesaj de la o prietena suna asa: "Iti doresc ca anii ce-i implinetti astazi sa-ti aduca stralucirea si frumusetea stelelor, intelepciunea si puterea zeilor, dorina de a iubi si de accepta sa fii iubit si tot ce are lumea asta mai bun in ea! Si de-ar fi ca zeii sa-mi indeplineasca dorintele iti mai doresc " tinerete fara batranete si viata fara de moarte!"

Amintim ca in luna august 2009, doi studenti la Medicina - Carmen Bejan (casatorita Satran) si iubitul ei de atunci, Sergiu Florea - au ucis cu bestialitate un barbat de etnie roma, Trifu Schrott (cunoscut in lumea interlopa din Timisoara), in caminul studentesc in care stateau.

Sergiu Florea, cel care impreuna cu Carmen Bejan a ucis si transat un barbat in vara anului 2009, s-a casatorit si el pe data de 1 aprilie 2015 cu Kalioglo Inna, din Ucraina, o tanara de 22 de ani. Studenta criminala implineste astazi 26 de ani - ce isi doreste Carmen Bejan, in inchisoare, de ziua ei

Crima de la Medicina care a cutremurat Romania. Iubirile de dupa gratii ale lui Carmen Satran, fosta studenta care a luat 20 de ani de puscarie pentru omor ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro