Studenta care locuieste in tren: "Ma bucur de libertate. E ca si cum as fi in vacanta tot timpul"

Studenta care locuieste in tren:

Studenta si-a facut un abonament care ii permite calatoreasca nonstop cu trenurile din tara, iar in prezent isi desfasoara ritualurile zilnice la o viteza de 300 de kilometri pe ora. Leonie Muller si-a indesat hainele, laptopul, cartile de la facultate si un set de produse de igiena intr-un rucsac.

acum 106 luni (24 Aug 2015)

O tanara nemtoaica, Leonie Muller, a renuntat la apartamentul in care locuia dupa mai multe certuri cu proprietarul, avand acum o locuinta mobila: trenurile din Germania. Studenta si-a facut un abonament care ii permite calatoreasca nonstop cu trenurile din tara, iar in prezent isi desfasoara ritualurile zilnice la o viteza de 300 de kilometri pe ora.

"Ma bucur de libertate de cand am renuntat la apartament.

Leonie Muller si-a indesat hainele, laptopul, cartile de la facultate si un set de produse de igiena intr-un rucsac. Potrivit publicatiei americane "The Washington Post", studenta isi doreste sa ii inspire si pe altii sa isi puna sub semnul intrebarii obiceiurile zilnice, pe care le considera normale. Aventura ne asteapta chiar dupa colt si, daca ne dorim, putem porni in intampinarea ei", este de parere studenta.

Pe langa faptul ca ii ofera un stil de viata diferit si aventuros, locuitul in tren are si un scop academic. De multe ori, aceasta calatoreste si noaptea, desi periodic doarme la iubitul ei, prieteni sau rude. "In mod normal, eu si iubitul meu am avea o relatie la distanta, insa faptul ca eu locuiesc in tren imi permite sa il vad foarte des", a spus Muller. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro