Studenta care a facut-o penibila pe Mihaela Radulescu, ultima lovitura pe blog: "De dragul banilor, al succesului sau al rolului, unii au uitat sa fie oameni"

Studenta care a facut-o penibila pe Mihaela Radulescu, ultima lovitura pe blog:

Nu imi vine sa cred ca exista oameni care s-au uitat la emisiune si sunt de acord ca, de dragul show-ului, este in regula sa critici in fata tuturor, pe un ton arogant si dispretuitor, o copila de 14 ani. Reactia Mihaelei Radulescu Cea mai noua prezenta feminina de la masa juriului "Romanii au talent" si-a exprimat, prin intermediul unui mesaj publicat pe pagina personala de Facebook, multumirea fata de audienta inregistrata de postul Pro TV la debutul show-ului si a dat o replica persoanelor care au criticat-o pentru atitudinea si comentariile din primul episod al emisiunii. Citeste si Mihaela Radulescu, lovita din nou pe bloguri: "Nu poti ca la 45 de ani, cu copil acasa, sa te tavalesti pe jos ca sa iti demonstrezi tie si altora niste lucruri" Mesaj dur pentru Mihaela Radulescu: "Esti penibila!

acum 111 luni (16 Mar 2015)

Li se pare perfect normal sa isi spuna parerile despre un om cand si unde au chef si sunt incapabili sa se puna in locul omului pe care il ataca. Am fost acuzata zilele astea de foarte multe lucruri, lucruri pe care simt nevoia sa le clarific acum, aici", scrie Adriana Sandru pe blogul personal intr-o noua postare in care incearca sa explice scrisoarea publica pe care i-a trimis-o Mihaelei Radulescu. "Daca te pun pe cantar data viitoare si nu ai cu cinci kilograme mai putin nu mai treci de mine", i-a atras atentia Mihaela uneia dintre concurente care au evoluat la preselectia de la Cluj. "Nu am scris in viata mea o scrisoare publica, dar tie, draga Mihaela Radulescu, dupa prima editie de la Romanii au talent, simt sa iti scriu una. Uneori, noi, astia mai mici si mai neinsemnati, mai spunem si lucruri trasnite, dar care au destul de mult sens! Ai 45 de ani, ai fost nevoita sa iti pui silicoane pentru ca sanii ti s-au lasat, cu fiecare zi care trece iti mai apare un rid pe fata si probabil ca treci printr-o criza destul de naspa. Dar asta nu iti da dreptul sa actionezi si sa vorbesti asa cum o faci. Clarificarilei Adrianei Sandru Adriana a explicat in noua postare de pe blog de ce a trimis mesajul catre Mihaela Radulescu: 1. Sunt studenta in anul III la Jurnalism si am un blog unde scriu ce cred de cuviinta, in mod subiectiv. Sunt pasionata de PR si Publicitate si nu am nicio intentie sa fac parte din presa romaneasca. Valul asta de simpatii si antipatii pe care le-am obtinut fara intentie, peste noapte, vor disparea in cateva zile. Am scris scrisoarea deoarece cred ca a fost nedrept ca Mihela Radulescu sa o umileasca pe fata de 14 ani pe o scena, intr-o emisiune televizata pe care au vazut-o apoi colegii si prietenii fetei. Poate asa, data viitoare cand mai are ceva de zis la adresa cuiva, in timpul unei emisiuni televizate, se va gandi de doua ori inainte de a o face. Nu imi vine sa cred ca exista oameni care s-au uitat la emisiune si sunt de acord ca, de dragul sh... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro