Strigatul disperat al unei mame din Dolj, careia statul danez i-a luat copilul nou-nascut: "Imi este foarte greu. Imi vreau puiul inapoi"

Hermina Gheorghe traieste de mai bine de 15 ani in Danemerca, iar acolo i-a murit sotul si primul copil, bolnav de leucemie. Doljeanca incearca de doi ani sa isi recupereze copilul Atent monitorizata Hermina Gheorghe a povestit ca fiecare intalnire cu copilul ei este atent supravegheata de pshihologi si de reprezentantii autoritatilor din Danemarca.

acum 47 luni (1 Aug 2016)

Hermina Gheorghe traieste de mai bine de 15 ani in Danemerca, iar acolo i-a murit sotul si primul copil, bolnav de leucemie. Autoritatile din Danemerca au decis insa sa ia bebelusul in grija statului, la scurt timp dupa nastere, din cauza unor episoade de depresie pe care mama le-a avut cu mai multi ani in urma. Mi-am pierdut familia, iar din punctul meu de vedere era normal sa sufar. In momentul in care am decis sa imi refac viata si am ramas insarcinata cu William Cristian am simtit ca viata mea s-a schimbat la 180 de grade. Eram extrem de bucuroasa si visam ziua in care o sa imi strang copilul in brate. Autoritatile din Danemarca mi-au luat baietelul de la nastere din cauza ca am suferit o depresie. De doi ani am incercat prin toate mijloacele sa imi recuperez copilul, dar degeaba", a povestit doljeanca. Doljeanca incearca de doi ani sa isi recupereze copilul Atent monitorizata Hermina Gheorghe a povestit ca fiecare intalnire cu copilul ei este atent supravegheata de pshihologi si de reprezentantii autoritatilor din Danemarca. "Chiar nu stiu ce mama ar putea sa fie bucuroasa sa ii fie smuls copilul din brate de la nastere. M-am hotarat sa merg sa imi caut dreptatea si la CEDO. William Cristian are doi si locuieste cu familie din Danemarca Doljeanca nu are bani sa dea statul danez in judecata, dar spera ca autoritatile din Romania nu o vor abandona. Nu pot sa o ajut, iar ca mama si bunica ma doare sufletul", a povestit Constanta Neagoe, mama Herminei. Constanta Neagoe si-a vazut nepotul de doi ani doar in poze Hermina Gheorghe este constienta ca decizia in privinta lui William Cristian o iau danezii. Autoritatile din Romania pot cel mult sa vina in sprijinul mamei in cazul in care aceasta o sa dea in judecata statul danez pentru recuperarea copilului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro