Stresul la locul de munca afecteaza tot mai multi oameni. Cum putem lupta cu aceasta problema

Stresul la locul de munca afecteaza tot mai multi oameni. Cum putem lupta cu aceasta problema

Ce trebuie sa faca un angajat pentru a evita stresul la locul de munca: - Este indicat sa invatam sa ne ierahizam toate obiectivele pe o perioada limitata, iar dupa aceea sa ne planificam exact timpul.

acum 82 luni (17 May 2017)

Este adevarat ca cerintele la locul de munca sunt din ce in ce mai mari, iar in momentul in care intram pe usa ne dam seama ca viitorul este negru. "Trebuie sa invatam ca in viata trei lucruri sunt importante (familia, munca, viata spirituala) si trebuie sa tinem cont de ele de fiecare data. Nu trebuie sa ne preocupe una mai mult ca cealalta si trebuie sa intelegem ca partea materiala nu este singura din viata. Din pacate pentru unii, banii ajung sa fie un stres continuu, insa este indicat sa invete sa se detaseze de toate problemele.

Ce trebuie sa faca un angajat pentru a evita stresul la locul de munca:

- Este indicat sa invatam sa ne ierahizam toate obiectivele pe o perioada limitata, iar dupa aceea sa ne planificam exact timpul.

- Este indicat sa reusiti sa dormiti in fiecare noapte 7-8 ore si sa folositi procedee de relaxare.

- Este bine ca la locul de munca sa incercati sa cultivati sentimente pozitive si sa recurgeti la umor ori de cate ori puteti.

Specialistii au mai precizat ca trebuie sa intelegem ca si pranzul in fata calculatorului este stresant si trebuie neaparat sa remediem acest lucru.

"In momentul in care alegeti sa munciti mai mult de opt ore veti observa ca nu veti mai da randament, asa ca este indicat sa luati cate o pauza din cand in cand. Este bine sa stiti care sunt drepturile la locul de munca si sa va ocupati doar de lucrurile asupra carora aveti control. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro