Strazile Brasovului au devenit gradina Zoologica. Doi ursi si o turma de mistreti au iesit azi-noapte la plimbare

Strazile Brasovului au devenit gradina Zoologica. Doi ursi si o turma de mistreti au iesit azi-noapte la plimbare

Azi-noapte pe strada Jepilor doi pui de urs au fost observati de localnici. Ursii au devenit in ultimii ani imprevizibili si de multe ori coboara din padure in cautare de hrana.

acum 76 luni (13 Oct 2017)

Azi-noapte pe strada Jepilor doi pui de urs au fost observati de localnici. Nu doar ursii au venit azi-noapte in cautare de hrana, ci si o turma de mistreti care a fost observata in Cartierul Astra. Autoritatile au recunoscut ca exista o problema cu ursii si mistretii , iar reprezentantii Regiei Padurilor Kronstadt chiar au organizat o goana acum cateva zile pentru a le impinge pe animale cat mai sus in padure. Brasovenii care observe astfel de prezente in apropierea zonelor locuite sunt rrugate sa sune la 112 si sa nu se apropie de animale pentru a face poze.

Ursii au devenit in ultimii ani imprevizibili si de multe ori coboara din padure in cautare de hrana. Anul trecut, ursul a atacat de trei ori la Bunloc si odata pe drumul ce duce spre Poiana Brasov. In iarna in Poiana Brasov, ursul a iesit pe partie si s-a jucat cu aparatorile de la gardul d eprotectie, distrugand mai multe dintre ele. Anul trecut ursul a fost vazut si la Lacul din Noua unde a intrat intr-un chiosc si s-a infruptat cu inghetata.

Salvamontisti au cateva sfaturi cum sa evitati o intalnire cu ursul si ce sa faceti daca dati nas in nas cu el. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro