Strategul campaniei electorale a Monicai Macovei paraseste M10 inainte de infiintare: "Este regretabil. Speram sa nu se intoarca impotriva M10"

Strategul campaniei electorale a Monicai Macovei paraseste M10 inainte de infiintare:

"M10 a pornit la drum cu scopul de a produce o schimbare in societatea romaneasca si a adunat in jurul sau multi oameni care cred in Meritocratie, Moralitate, Munca si Modernizare. Europarlamentarul Monica Macovei a lansat, de 1 martie, partidul politic M10, "un partid la puterea 10, un partid de nota 10, pentru o viata de nota 10", asa cum l-a prezentat chiar Monica Macovei.

acum 110 luni (3 Apr 2015)

Mi-au fost comunicate in ultimele zile tot felul de posibile rezolvari si scenarii prin care sa revin in M10. Va promit, insa, ca vom ramane impreuna toti cei care suntem azi orfani de o forma de reprezentare a valorilor in care credem. Multumesc tuturor celor care s-au implicat in filiala Bucuresti a M10, chiar daca ramaneti sau nu in organizatie", a scris Politeanu, pe pagina sa de Facebook.

Partidul infiintat in jurul Monicai Macovei considera, intr-un comunicat de presa, regretabila retragerea lui Politeanu si a celorlalti membri.

"M10 a pornit la drum cu scopul de a produce o schimbare in societatea romaneasca si a adunat in jurul sau multi oameni care cred in Meritocratie, Moralitate, Munca si Modernizare. Este regretabil ca, in urma unor diferende de opinie, un numar de membri ai filialei Bucuresti au luat decizia de a pleca din organizatie. Nu ne schimbam principiile si ramanem obiectivi si consecventi, construind pentru tara", se arata intr-un comunicat al M10.

Europarlamentarul Monica Macovei a lansat, de 1 martie, partidul politic M10, "un partid la puterea 10, un partid de nota 10, pentru o viata de nota 10", asa cum l-a prezentat chiar Monica Macovei. Evenimentul a avut loc la Casa de Cultura a Studentilor, aceiasi locatie in care s-a lansat, in urma cu trei ani si Noua Republica, in prezenta Monicai Macovei.

Pe scena, Monica Macovei era inconjurata de tineri, in frunte cu Mihai Politeanu, care a fost vioara intai in campania electorala a Monicai Macovei. Printre ei s-a strecurat si mult mai cunoscutul Adrian Papahagi, fost membru PDL si PMP, care isi incearca din nou norocul politic in M10. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro