Strada blocata in Bucuresti pentru o procesiune religioasa

"Solicitam conducatorilor de autovehicule ca, in intervalul mentionat, sa evite, pe cat posibil, deplasarea in zona, sa circule cu prudenta, mai ales cand trec pe langa grupul de participanti si sa respecte semnalele politistilor rutieri, aflati in trafic, pentru dirijarea si fluidizarea acestuia", precizeaza sursa mentionata.

acum 67 luni (9 Nov 2017)

Traficul rutier va fi blocat, vineri si sambata, pe Strada C.F. Robescu, situata in apropierea Pietei Unirii din Capitala, in pentru procesiunea religioasa de la Biserica "Sfantul Mare Mucenic Mina", potrivit unui comunicat de presa al Brigazii Rutiere din Bucuresti.

Astfel, conform sursei citate, incepand de vineri, de la ora 7.00, pana sambata, la 23.00, se va inchide traficul rutier pe Strada C.F.

"Solicitam conducatorilor de autovehicule ca, in intervalul mentionat, sa evite, pe cat posibil, deplasarea in zona, sa circule cu prudenta, mai ales cand trec pe langa grupul de participanti si sa respecte semnalele politistilor rutieri, aflati in trafic, pentru dirijarea si fluidizarea acestuia", precizeaza sursa mentionata. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro