Stona si arhitectii emisiunii "Visuri la cheie" contribuie la reducerea abandonului scolar

Stona si arhitectii emisiunii

La start s-au inscris 30 de Brazi de Craciun, creatii inedite cu tematica sarbatorilor de iarna, ale unor designeri de moda, arhitecti, oameni din media, iar participantii au licitat pentru fiecare dintre acestia. Uniti in jurul unor astfel de cauze, putem aduce schimbarea", a declarat Gabriel Draghici manager Stona.ro De 17 ani, Festivalul Brazilor de Craciun este un prilej de strangere de fonduri pentru trei programe de suport: "Scoala dupa Scoala", prevenire a abandonului scolar, "A doua sansa", reintegrare scolara si "Gradinitele Estivale", servicii de educatie prescolara.

acum 59 luni (14 Dec 2017)

La start s-au inscris 30 de Brazi de Craciun, creatii inedite cu tematica sarbatorilor de iarna, ale unor designeri de moda, arhitecti, oameni din media, iar participantii au licitat pentru fiecare dintre acestia.

Gala organizata in incinta Stejarii Country Club a gazduit peste 270 de personalitati din mediul de afaceri, media, cultura si sport.

"Multumim Organizatiei Salvati Copiii pentru oportunitatea de a face parte dintr-un astfel de proiect care conduce in cele din urma la formarea unei societati sanatoase de care toti avem nevoie. Uniti in jurul unor astfel de cauze, putem aduce schimbarea", a declarat Gabriel Draghici manager Stona.ro

De 17 ani, Festivalul Brazilor de Craciun este un prilej de strangere de fonduri pentru trei programe de suport: "Scoala dupa Scoala", prevenire a abandonului scolar, "A doua sansa", reintegrare scolara si "Gradinitele Estivale", servicii de educatie prescolara.

Festivalului Brazilor de Craciun 2017 a reusit sa stranga, pentru dreptul copiilor vulnerabili de a merge la scoala, suma de 673.700 de euro, din licitatia celor 30 de brazi creati special pentru acest eveniment, din biletele de tombola si din sponsorizari.

De-a lungul anilor, Salvati Copiii a obtinut, prin intermediul Festivalului Brazilor de Craciun, aproape 4.000.000 de euro si a reusit astfel sa sprijine activ 28.195 de copii: 6.556 de copii au participat la Gradinitele Estivale, 18.008 copii au fost inclusi in programul Scoala dupa Scoala, iar 3.631 de copii au fost sprijiniti prin programul A Doua Sansa.

Stona este divizia de retail a Algabeth Stone Group ce detine 6 cariere in intreaga lume si peste 15 cariere in cooperare exclusiva, cu export in peste 80 de tari. Cu cel mai mare stoc de piatra naturala disponibil in Romania, depozitul Stona vine in intampinarea cerintelor pietei cu 300.000 mp din peste 500 de modele de piat... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro