Stirista Pro TV Andreea Petrea a anuntat ca este insarcinata: vedeta a vorbit si despre sotul ei, procurorul Dan Varga

La inceputul anului trecut, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, l-a numit pe Varga in functia de procuror sef al Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) pe o perioada de 3 ani.

acum 54 luni (30 Mar 2018)

Suntem foarte fericiti si nerabdatori sa fim asa cum ne-am dorit, o familie cu trei copii. Eu ma simt bine deocamdata, desi aceasta sarcina a venit destul de repede dupa cea cu Klara, si sper ca totul sa fie bine si sa avem inca o fetita sanatoasa."

Lavinia Petrea este casatorita cu procurorul Romulus Dan Varga (foto jos), alaturi de care mai are un baietel in varsta de patru ani si o fetita de aproape doi ani. La inceputul anului trecut, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, l-a numit pe Varga in functia de procuror sef al Sectiei de Urmarire Penala si Criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) pe o perioada de 3 ani.

Stirista Pro TV a declarat ca este mandra de sotul ei si ca a fost dragoste la prima vedere: "Sotul meu este cunoscut prin munca si proiectele lui, acolo unde trebuie, si sunt foarte mandra de el. A fost dragoste la prima vedere, dar abia peste cateva luni din acel moment am vorbit din nou, iar revederea a fost si mai tarziu. E bun, calm si cald, ma ajuta foarte mult cu copiii si este foarte implicat. (...) Mi se pare fantastic faptul ca poate sa faca toate acestea fara sa isi piarda vreun pic din masculinitatea si farmecul cu care m-a cucerit." ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro