Stilul de viata scandalos al "Regelui Instagramului": petreceri, teancuri de bani si femei goale

Stilul de viata scandalos al

Multimilionarul nu face rabat de la nimic cand vine vorba de distractie, iar opulenta si-o afiseaza pe Instagram, unde activitatea ii este urmarita de peste 1,5 milioane de persoane din toata lumea. Imaginile de multe ori scandaloase impartasite de Toutouni, in general in care apare alaturi de femei goale si se scalda, la propriu, in bani, le-ar convinge pe multe femei ca nu este un barbat demn de incredere sau pregatit pentru o relatie serioasa, insa Juliann Nicole insista ca are incredere in el, dar si ca afaceristul are si o latura mai putin cunoscuta de internauti.

acum 72 luni (15 Oct 2016)

Multimilionarul nu face rabat de la nimic cand vine vorba de distractie, iar opulenta si-o afiseaza pe Instagram, unde activitatea ii este urmarita de peste 1,5 milioane de persoane din toata lumea. Imaginile de multe ori scandaloase impartasite de Toutouni, in general in care apare alaturi de femei goale si se scalda, la propriu, in bani, le-ar convinge pe multe femei ca nu este un barbat demn de incredere sau pregatit pentru o relatie serioasa, insa Juliann Nicole insista ca are incredere in el, dar si ca afaceristul are si o latura mai putin cunoscuta de internauti. Poate ca pozele lui Tony i-a indignat pe multi, insa Juliann marturiseste ca are incredere in viitorul ei sot si il sprijina pe deplin.

Desi se pregateste sa renunte la burlacie pentru logodnica sa, Tony nu da niciun semn ca ar renunta si la petrecerile nebunesti pe care le organizeaza.

Juliann si Tony s-au intalnit in urma cu trei ani intr-o benzinarie si, chiar daca la inceput l-a gasit antipatic, in cele din urma s-a indragostit de sarmul lui, dupa cum marturiseste tanara. Acum declara ca sunt fericiti impreuna, insa recunosc ca relatia lor a fost testata de-a lungul timpului din cauza stilului de viata scandalos al lui Tony, iar prietenii si familia ei nu sunt de acord cu aceasta casatorie.

"Stiu ca cele mai multe femei nu ar fi capabile sa faca fata unei astfel de situatii, dar eu m-am obisnuit. Obisnuiam sa ne certam si sa ne despartim tot timpul pentru ca prietenii mei imi trimiteau vreo fotografie tampita de pe Snapchat-ul lui Tony sau mergeam la el acasa si gaseam trei fete ascunse in dulap. Mama nu accepta relatia pe care o am cu Tony si o multime de feministe ma critica si imi spun ca ar trebui sa-mi fie rusine. Dar pozele nebunesti pe care le vedeti reprezinta doar o latura a lui Tony - eu stiu ca are un suflet mare si ca intr-o zi va fi un tata foarte bun.

Tony, care si-a facut o avere di... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro