Stilistul care o coafeaza pe sotia presedintelui: "Vine la mine de cand Klaus Iohannis era primar"

Stilistul care o coafeaza pe sotia presedintelui:

Lucian Zotan are 33 de ani, dar mai bine de jumatate de viata si-a dedicat-o pasiunii pe care o are: sa tunda si aranjeze parul doamnelor si domnisoarelor dornice sa isi schimbe coafura. "Vine de cand era Klaus Iohannis primar" Nu de putine ori s-a spus despre Carmen Iohannis ca este o femeie cat se poate de normala care nu are gusturi extravagante sau dorinte iesite din comun cand vine vorba despre hainele pe care le alege si despre modul in care isi aranjeaza parul.

acum 94 luni (9 Feb 2016)

Lucian Zotan are 33 de ani, dar mai bine de jumatate de viata si-a dedicat-o pasiunii pe care o are: sa tunda si aranjeze parul doamnelor si domnisoarelor dornice sa isi schimbe coafura.

"Vine de cand era Klaus Iohannis primar"

Nu de putine ori s-a spus despre Carmen Iohannis ca este o femeie cat se poate de normala care nu are gusturi extravagante sau dorinte iesite din comun cand vine vorba despre hainele pe care le alege si despre modul in care isi aranjeaza parul. Aceste lucru este confirmat si de stilistul ei care spune ca prima doamna a Romaniei este o femeie cat se poate de simpla si un om "deosebit". Despre Carmen Iohannis pot spune ca este una dintre cele mai simple cliente ale mele, este o persoana foarte amabila care vine mereu cand salonul este plin (n.r. - nu a cerut niciodata sa fie coafata fara sa fie alte cliente in preajma sau sa se inchida salonul pentru ca are programare)", explica Lucian Zoltan, tanarul talentat care are grija de modul in care arata parul sotiei presedintelui.

Mai mult decat atat, spune acesta, prima doamna a Romaniei nu are niciodata dorinte extravagante si nici nu vrea sa fie singura in salon atunci cand este aranjata doar pentru ca este sotia lui Klaus Iohannis. Aceasta isi asteapta randul ca orice alt client si se sfatuieste deseori cu Lucian cand vine vorba de modul in care urmeaza sa fie tunsa sau coafata.

"Vine la mine de cand Klaus Iohannis era primarul Sibiului si m-a ales pentru ca sunt o persoana potrivita pentru ce are nevoie", mai povesteste Lucian Zoltan, patronul salonului deschis in Piata Mare a Sibiului.

In ceea ce priveste coafura pe care o alege sotia presedintelui, aceasta este una simpla si moderna adaptata la nevoile si gusturile pe care prima doamna a Romaniei le are.

FOTO Arhiva personala Lucian Zoltan

"Coaforul devinde psiholog"

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro