Stiati ca renumita companie SCHOCK este producator renumit la nivel mondial de chiuvete si baterii de bucatarie?

Stiati ca renumita companie SCHOCK este producator renumit la nivel mondial de chiuvete si baterii de bucatarie?

Acest atribut impreuna cu paleta de culori pure, menita sa se plieze fiecarui gust sau stil, si finisajele catifelate sau mate constituie particularitati extrem de functionale prin care se disting chiuvetele de bucatarie si bateriile SCHOCK.

acum 87 luni (6 May 2015)

La SCHOCK, conceptul inovator imbraca cele mai stralucitoare culori, este apoi testat in laborator, pentru ca in final sa ia forma si sa capete expresie in atelierul de productie. Un proces de creatie ce pana in prezent insumeaza 200 de modele in 40 de culori. Prin SCHOCK industria producatoare de chiuvete de bucatarie si baterii de bucatarie modeleaza viitorul. Acest atribut impreuna cu paleta de culori pure, menita sa se plieze fiecarui gust sau stil, si finisajele catifelate sau mate constituie particularitati extrem de functionale prin care se disting chiuvetele de bucatarie si bateriile SCHOCK.

Suprafetele Cristadur(R) si Cristalite(R) Plus dezvoltate si patentate de catre SCHOCK aduc placere sarcinilor de fiecare zi din bucatarie. Petele si murdaria devin trecut cu aceste noi materiale ce au la baza tehnologii cu efect de respingere a murdariei - petele de vin, mancare sau grasimile dificile pur si simplu nu se prind.

Iar pentru ca bateriile de bucatarie sunt concepute pentru unitate la nivel vizual si tactil cu chiuvete SCHOCK, armonia este avantajul pe care il puteti vedea si simti. In plus, bateriile de bucatarie sunt imbogatite cu tehnologii si functii ce sprijina planeta dar si linistea dvs., precum functia de economisire a apei sau de reducere a zgomotului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro