STENOGRAME. Gheorghe Bunea Stancu: Va intra baiatu' meu, e normal sa preia ce e al familiei

STENOGRAME. Gheorghe Bunea Stancu: Va intra baiatu' meu, e normal sa preia ce e al familiei

Totodata, potrivit DNA, presedintele CJ Braila a afirmat ca "firmele sunt controlate de noi" si ca "lucrurile trebuie discutate in fata lui, ca sa nu fie probleme", aspecte care denota interesul major pe care il manifesta inculpatul Gheorghe Bunea Stancu in administrarea SC Concivia SA Braila. Potrivit rechizitoriului DNA, cu ocazia unei discutii purtate in cursul anului 2011, inculpatul Gheorghe Bunea Stancu, folosind un terminal mobil al carui titular figura SC Concivia SA Braila, l-a contactat pe reprezentantul unei societati din Braila, caruia i-a transmis ca "a dat indicatii foarte clare ca sa nu se intample absolut nimic din punct de vedere al conducerii executive a SC Concivia SA" si ca in noul Consiliu de Administratie va intra fiul sau, Razvan, pentru ca "i se pare normal ca baiatul sa preia ce e al familiei".

acum 98 luni (3 Oct 2014)

Totodata, potrivit DNA, presedintele CJ Braila a afirmat ca "firmele sunt controlate de noi" si ca "lucrurile trebuie discutate in fata lui, ca sa nu fie probleme", aspecte care denota interesul major pe care il manifesta inculpatul Gheorghe Bunea Stancu in administrarea SC Concivia SA Braila.

Potrivit rechizitoriului DNA, cu ocazia unei discutii purtate in cursul anului 2011, inculpatul Gheorghe Bunea Stancu, folosind un terminal mobil al carui titular figura SC Concivia SA Braila, l-a contactat pe reprezentantul unei societati din Braila, caruia i-a transmis ca "a dat indicatii foarte clare ca sa nu se intample absolut nimic din punct de vedere al conducerii executive a SC Concivia SA" si ca in noul Consiliu de Administratie va intra fiul sau, Razvan, pentru ca "i se pare normal ca baiatul sa preia ce e al familiei".

Gheorghe Bunea Stancu: Deci, am discutat ieri... ordinele alea de zi care le aveti voi astazi si la CONCIVIA si la tine... Vezi de treaba ta, ca am dat indicatii foarte clare ca... nu se intampla absolut nimic din punct de vedere al conducerii executive... O sa fie cateva chestii, o sa despartim activitatea de alta... Deci, le-am dat asa o linie, ca sa... ca sa fie cat de cat si corecta fata de actionari si sa va creeze si voua posibilitatea sa va organizati mai bine. discutii, ca sa nu spun altceva... va intra baiatu' meu, va intra RAZVAN, ca sa nu intre altcineva sa avem dureri de cap. e mai bine si pentru el si pentru mine, asa ca nu vreau sa am discutii interminabile pe tema asta. Ca si el are un stil din asta care confunda lucrurile de multe ori. da' mi se pare normal baiatu' sa inceapa sa preia ce este al familiei... Ti-am spus, ca sa stii.

Gheorghe Bunea Stancu: Se va vota pentru repartizarea dividentelor, aia 31... O sa vedem daca, din 34,5, 31 sa se duca pe dividente, vom vedea daca...

Gheorghe Bunea Stancu: Altceva nu, nu sunt alte probleme, ca sa...

Gheorghe Bunea Stancu: Da' tu nu spui nimi... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro