STENOGRAME EXPLOZIVE. Sedinta cu SCANTEI la PNL: Colaborarea dintre noi e la PAMANT! Nu dati cu LUNILE pe la sedinte, iar acum ati venit toti, in HAITA

Liderii Partidului Naţional Liberal s-au reunit luni, de urgenţă, pentru a dezbate declaraţiile lui Teodor Atanasiu din şedinţa din week-endul trecut de la Bistriţa cand prim-vicepreşedintele liberalilor a declarat că vechiul PNL a reuşit să păcălească PDL la fuziune, iar Cătălin Predoiu nu va ajunge nicioadată premier din partea noului PNL.

acum 65 luni (12 May 2015)

Liderii Partidului Naţional Liberal s-au reunit luni, de urgenţă, pentru a dezbate declaraţiile lui Teodor Atanasiu din şedinţa din week-endul trecut de la Bistriţa cand prim-vicepreşedintele liberalilor a declarat că vechiul PNL a reuşit să păcălească PDL la fuziune, iar Cătălin Predoiu nu va ajunge nicioadată premier din partea noului PNL. Stenograme incendiare cu liderii liberali vorbind despre inlăturarea și dispariția democrat-liberalilor

La scurt timp după terminarea şedinţei, liderii marelui PNL au ieşit la declaraţii şi au spus toţi, la unison, că declaraţiile făcute de Atanasiu nu reprezintă poziţia partidului şi că nu exsită nicio problemă majoră in interiorul partidului nici la nivelul conducerii centrale şi nici in teritoriu.

CITEŞTE ŞI Alina Gorghiu, despre stenogramele incendiare din PNL: Orice derapaj va fi sancţionat. Invăţăm din greşeli

Alina Gorghiu: Este regretabil ce s-a intamplat, imi cer scuze in numele lui Teo Atanasiu. Nu cred insă că este bine să iasă Teo şi să vă ceară public scuze, pentru că ar confirma nişte discuţii private.

Teodor Atanasiu: Nu am de ce să-mi cer scuze, ce contează ce spun eu intr-un spaţiu privat?! Eu am vorbit o oră şi jumătate şi in presă a apărut doau un minut. De la voi a fost, a dat-o cineva nemulţumit de la noi lui Nelu Oltean şi el a dat-o presei. Ar fi şi un semnal pentru toţi cei din teritoriu care s-ar gandi să mai facă aşa ceva.

CITEŞTE ŞI Blaga, despre scandalul din PNL: Afirmaţiile lui Atanasiu m-au deranjat. Spre exemplu, de ce nu vreţi voi să facem majoritate la Senat?

Alina Gorghiu: Noi am adus oameni, facem negocieri cu alţii in continuare, să vină la noi. In plus, a venit vreun om de la PNL fără să discut şi eu cu el inainte?

Marian Petrache: Colaborarea dintre noi e la pămant. Voi nu daţi cu lunile pe la şedinţele de partid, iar acum aţi venit toţi, ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro