Stela Popescu a murit. SMURD: "A fost gasita fara semne vitale"

Stela Popescu a murit. SMURD:

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov a precizat ca la 112 a fost primit un apel de la o persoana care anunta "existenta unei persoane de sex feminin cu probleme respiratorii severe, in strada Alexandru Donici". Ce planuri avea pentru luna decembrie Ce spunea Stela Popescu despre teama de moarte, intr-un interviu acordat pentru Adevarul in 2012 Stela Popescu, monolog de exceptie in serialul Las Fierbinti despre situatia invatamantului romanesc, "o corabie care se scufunda" Alexandru Arsinel, plangand in hohote la aflarea mortii Stelei Popescu: "Acum ma duc la ea acasa.

acum 36 luni (23 Nov 2017)

UPDATE 18.15 Actrita Stela Popescu va fi inmormantata duminica la cimitirul din Cernica, a spus, joi seara, actorul Alexandru Arsinel, care a fost la locuinta artistei.

Trupul neinsufletit al Stelei Popescu va fi depus, vineri, de la ora 11.00, la Teatrul "Constantin Tanase", unde va ramane pana sambata, cand va fi dus la Manastirea Cernica.

UPDATE 17.50 "Compartimentul Morti Suspecte din Politia Capitalei a deschis un dosar de moarte suspecta, trebuie lamurite cauzele medicale care au dus la acest deces. Actrita a fost ridicata si dusa la Institutul National de Medicina Legala, unde i se va face autopsie. Era moarta de cateva ore, sunt cateva semne care duc spre moarte suspecta, dar acest lucru va fi stabilit in urma necropsiei", au declarat surse din Politia Capitalei pentru "Adevarul".

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov a precizat ca la 112 a fost primit un apel de la o persoana care anunta "existenta unei persoane de sex feminin cu probleme respiratorii severe, in strada Alexandru Donici".

Surse din Politia Capitalei au declarat pentru "Adevarul" ca Stela Popescu ar fi murit in urma unui stop cardiorespirator, un echipaj de politie fiind trimis la fata locului. "Momentan nu avem un dosar de moarte suspecta, se va face o evaluare la fata locului si vom vedea daca este nevoie de autopsie sau nu", au afirmata sursele citate. Potrivit unor surse citate de Stirile Pro tv, vecinii au sunat la Urgente pentru ca actrita nu raspundea la usa. Nu s-au facut manevre de resuscitare: Stela Popescu era decedata in momentul in care ajutoarele au ajuns la locuinta. Stela Popescu suferea de diabet Actrita Stela Popescu suferea de diabet zaharat. A fost intotdeauna supraponderala si probabil ca diabetul a debutat in jurul varstei de 50-60 de ani. In cazul diabeticilor, oprirea cardiaca poate fi cauza secundara a decesului, pentru ca acestia pot deceda si prin atac cerebral", a declarat, pen... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro