Stefan Popa Popa's, la inaugurarea muzeului sau din Timisoara: "Meritam mai mult, pentru ca pe unde am fost, am scos tara din rahatul in care este"

Stefan Popa Popa's, la inaugurarea muzeului sau din Timisoara:

Muzeul "Popa's" se afla in Bastionul Theresia, in fostul Salon "Vega" si adaposteste semnele vietii unui om care a avut ocazia sa-i deseneze pe cei mai importanti oameni ai planetei, de la papi, presedinti de state, sefi de guverne, regi la vedete si personalitati culturale. Popa's a avut parte de oaspeti de seama, de la Nicu Alifantis, Dan Puric, Cornel Nistorescu, Mihai Tatulici, la mitropolitul Banatului, Ioan Selejan, Cavalerii de Malta sau oficialitati.

acum 31 luni (25 Nov 2017)

Stefan Popa Popa's, cel mai mare caricaturist roman, si-a inaugurat, vineri, muzeul de la Timisoara. Muzeul "Popa's" se afla in Bastionul Theresia, in fostul Salon "Vega" si adaposteste semnele vietii unui om care a avut ocazia sa-i deseneze pe cei mai importanti oameni ai planetei, de la papi, presedinti de state, sefi de guverne, regi la vedete si personalitati culturale. De exemplu, daca despre un medic foarte bun se aude ca are succes, toata lumea il dusmaneste. Chiar daca e medic...Suntem un popor care nu am avut nevoie de Brancusi, nici de Cioran... Eu am fost primit de totii regii din lume, de totii presedintii, am umblat in toate capitalele lumii, dar in Romania sunt scuipat. Eu de la poporul roman si de la reprezentantii lui nu astept nimic. In primul rand trebuie sa ne utitam in oglinda bunului simt, sa ne analizam asa cum suntem si sa incepem odata constructia de la zero...", a declarat Stefan Popa Popa's. Sa mi se faca conditii de muzeu, sa fie sistem de alarma, o paza, iar apoi o sa vedeti cele mai importante distinctii pe care le poseda un om. Vreau cu cei mici, copiii, sa vina la acest muzeu, sa inteleaga rostul vietii", a mai declarat Stefan Popa Popa's.

Popa's a avut parte de oaspeti de seama, de la Nicu Alifantis, Dan Puric, Cornel Nistorescu, Mihai Tatulici, la mitropolitul Banatului, Ioan Selejan, Cavalerii de Malta sau oficialitati. Inaugurarea muzeului a avut loc in cadrul Salonului International de Caricatura de Presa si Arte Vizuale Satiricei, unde isi expun lucrari artisti din peste 50 de tari.

Sambata si duminica, Popa's ii va avea invitati pe Florin Piersic, Horatiu Malaiele, Ilie Nastase, Gheorghe Zamfir, Dorel Visan si Mihai Covaliu, cat si invitati din lumea artei din Spania, Franta, Italia si Serbia. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro