Stefan Banica sustine inca un concert la Sala Palatului, la cererea publicului: artistul a lansat o piesa de sezon

Stefan Banica sustine inca un concert la Sala Palatului, la cererea publicului: artistul a lansat o piesa de sezon

Publicul l-a vrut inca o data pe Banica Cererea mare de bilete pentru concertele de Craciun marca Stefan Banica Jr. O piesa sensibila, o incursiune in lumea inocenta a copilariei, alaturi de familie si de toti cei dragi, intr-un loc de care ti-e dor oriunde ai fi in lume, acolo unde-ti ai radacinile si mereu iti doresti sa te intorci: acasa.

acum 78 luni (28 Nov 2016)

Publicul l-a vrut inca o data pe Banica

Cererea mare de bilete pentru concertele de Craciun marca Stefan Banica Jr. Astfel, publicul va petrece trei seri de neuitat impreuna cu Stefan Banica si invitatii sai, pe 9, 10 si 11 decembrie, de la ora 19:30. a inceput sa vanda bilete pentru concertele de Craciun de la Sala Paltului inca din vara. "Mos Craciun isi pregateste din timp sacul si cadourile si va asteapta pe 9 si 10 decembrie la Sala Palatului, sa traim impreuna momente unice, pentru al 15-lea an consecutiv", a anuntat Banica pe Facebook, fara sa scape de ironiile fanilor.

Unde se gasesc bilete

Cel mai ieftin bilet la concertele de Craciun costa 75 de lei, iar cel mai scump este 250 de lei. Piesa dedicata sarbatorilor de iarna

Mai mult, cantaretul a lansat si o noua piesa care sa se potriveasca cu atmosfera de Craciun si care, momentan, poate sa fie ascultat doar pe platforma Zonga.

Pentru ca un Craciun nu e Craciun fara traditionalele sale concerte de la Sala Palatului si fara cantecele ce-i poarta amprenta inconfundabila, Stefan Banica Jr. aduce in dar, in prag de iarna, un nou cantec de Craciun: "Acasa de Craciun". O piesa sensibila, o incursiune in lumea inocenta a copilariei, alaturi de familie si de toti cei dragi, intr-un loc de care ti-e dor oriunde ai fi in lume, acolo unde-ti ai radacinile si mereu iti doresti sa te intorci: acasa.

Traieste atmosfera magica a Craciunului alaturi de cei dragi prin noul cantec marca Stefan Banica Jr., care-ti va merge direct la inima, "Acasa de Craciun". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro