Stefan Banica Jr, inlocuit de un invitat-surpriza la masa juriului, in a doua gala live "X Factor"

Horia Brenciu a sustinut un spectacol live alaturi de orchestra sa, iar la finalul emisiunii s-au definitivat cei sase norocosi care si-au adjudecat biletele pentru semifinala: Sergiu Braga si Adina Raducan - echipa Horia Brenciu Trupa 69 si Alessio Paddeu - echipa Delia Matache Alexandra Crisan si Nicoleta Nuca - echipa Stefan Banica Jr. Sergiu Braga a plans alaturi de iubita sa, Dorina FOTO Antena 1 Cel mai inalt concurent din toate editiile "X Factor" a ales piesa rock "Daca ploaia s-ar opri", de la Cargo, cantand in fata prieteni sale. Irina Ionescu si Stefan Condrea sau Contrast FOTO Antena 1 Alessio Paddeu, unul dintre cei mai temuti si mai talentati concurenti, a venit pe scena "X Factor" cu piesa "I'm Not The Only One", de la Sam Smith. Nicoleta Nuca l-a impresionat pe Stefan Banica Jr cu interpretarea sa FOTO Antena 1 "Ai fost zid" Alex Florea, starul rock cu sex-appel, a venit apoi sa impresioneze cu vocea si prezenta sa.

acum 89 luni (12 Dec 2014)

Intr-o seara dedicata hiturilor, fiecare membru al juriului "X Factor" a fost nevoit sa isi desemneze semifinalistii, prin nominalizare directa, dar si cu ajutorul telespectatorilor. Ineditul serii a fost oferit de Stefan Banica Jr, cel care, ocupat cu unul dintre concertele sale speciale de Craciun de la Sala Palatului, a venit in a doua jumatatea a show-ului. In tot acest timp, lipsa lui a fost compensata de invitatul-surpriza al serii, anume legendarul Cristi Minculescu. Horia Brenciu a sustinut un spectacol live alaturi de orchestra sa, iar la finalul emisiunii s-au definitivat cei sase norocosi care si-au adjudecat biletele pentru semifinala:

Sergiu Braga si Adina Raducan - echipa Horia Brenciu

Trupa 69 si Alessio Paddeu - echipa Delia Matache

Alexandra Crisan si Nicoleta Nuca - echipa Stefan Banica Jr.

Cele mai importante momente ale emisiunii:

Cea de-a doua gala live a debutat cu prezentarea membrului juriului care a tinut locul lui Stefan Banica Jr, cel din urma fiind ocupat cu unul dintre concertele sale speciale dedicate perioadei sarbatorilor, de la Sala Palatului. Astfel, legendarul Cristi Minculescu a venit sa ii ajute pe Horia Brenciu si pe Delia Matache. Daca Stefan nu va ajunge la timp pana cand echipa lui va performa, Cristi ii va tine locul si va oferi sfaturi", a declarat Horia Brenciu.

Cristi Minculescu, membru temporar al juriului "X Factor" FOTO Facebook

Adina Raducan, din echipa lui Horia Brenciu, a fost prima concurenta care a dat startul editie live cu numarul doi. Motivata sa demonstreze ca are ceea ce ii trebuie ca sa castige odata cu ajutorul primit de la mentorul sau, tanara de 15 ani ani a ales piesa "Clown", din repertoriul cantaretei Emeli Sande. E un moment frumos si de nepretuit", a fost prima parere a lui Cristi Minculescu in calitate de membru al juriului "X Factor". "... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro