Steaua si-a retras logo-ul de pe paginile oficiale de internet

Clubul FC Steaua si-a retras logo-ul, atat de pe site-ul oficial, cat si de pe pagina sa de Facebook. FC Steaua se afla intr-un impas in ceea ce priveste identitatea sa, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a anulat, la 3 decembrie, printr-o decizie irevocabila, marca Steaua Bucuresti inregistrata de clubul de fotbal al lui Gigi Becali.

acum 112 luni (27 Dec 2014)

Clubul FC Steaua si-a retras logo-ul, atat de pe site-ul oficial, cat si de pe pagina sa de Facebook. Aceasta este cea de a doua decizie majora luata de club, in disputa cu CSA pe marginea brandului Steaua, dupa ce initial a retras emblema de pe tricourile jucatorilor.

FC Steaua se afla intr-un impas in ceea ce priveste identitatea sa, dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a anulat, la 3 decembrie, printr-o decizie irevocabila, marca Steaua Bucuresti inregistrata de clubul de fotbal al lui Gigi Becali. Ulterior reprezentantii celor doua parti s-au intalnit pentru a negocia termenii in care clubul patronat de Becali poate continua sa foloseasca denumirea si insemnele FC Steaua.

In urma deciziei instantei, echipa lui Becali are la dispozitie doua variante: fie negociaza cu CSA si plateste o suma de bani pentru a folosi din nou identitatea celui mai titrat club din Romania, fie renunta la negocieri si initiaza un proces de rebranding, ceea ce va duce la crearea unei identitati noi. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro