Steaua, invinsa de Dinamo Kiev cu 3-1 in Liga Europa

Echipele de start: Steaua: Arlauskis - Papp, Varela, Szukala, Latovlevici - Prepelita, Sinmartean - Chipciu, Iancu, Tanase - Keseru Dinamo Kiev: Rybka - Vida, Danilo, Dragovici - Ribalka, Sidorchuk - Iarmolenko, Belhanda, Lens - Kravet Campioana Romaniei a avut un start fulminant in Liga Europa, reusind in prima etapa cel mai categoric scor din istoria competitiei, sub formatul actual, 6-0 cu Aalborg.

acum 102 luni (2 Oct 2014)

Steaua joaca, joi, de la ora 20.00, in deplasare, impotriva ucrainenilor de la Dinamo Kiev, in cea de a doua etapa din faza grupelor Ligii Europa. Elevii lui Galca vor sa repete "miracolul" din 2006, cand ros-albastrii obtineau o victorie surprinzatoare, insa echipa din Kiev este pregatita sa joace la victorie.

Partida Dinamo Kiev - Steaua Bucuresti este Live Text pe romanialibera.ro, de la ora 20.00.

Echipele de start:

Steaua: Arlauskis - Papp, Varela, Szukala, Latovlevici - Prepelita, Sinmartean - Chipciu, Iancu, Tanase - Keseru

Dinamo Kiev: Rybka - Vida, Danilo, Dragovici - Ribalka, Sidorchuk - Iarmolenko, Belhanda, Lens - Kravet

Campioana Romaniei a avut un start fulminant in Liga Europa, reusind in prima etapa cel mai categoric scor din istoria competitiei, sub formatul actual, 6-0 cu Aalborg. Serghei Rebrov, pe atunci jucator al lui Dinamo, in prezent antrenor al echipei, declara inaintea duelului de joi seara ca echipa sa nu va mai fi surprinsa de catre Steaua. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro