Steaua - FC Voluntari 2-2: rusine dupa rusine! Echipa lui Reghecampf n-a batut pe nimeni in 2017

Steaua - FC Voluntari 2-2: rusine dupa rusine! Echipa lui Reghecampf n-a batut pe nimeni in 2017

Dupa un egal si patru infrangeri in partidele de amicale, echipa lui Reghecampf merge aproape la fel de prost si in meciurile oficiale. Tamas si compania au inceput cu un 1-1 cu CFR, la Cluj, in prima etapa din 2017, iar duminica au fost aproape de infrangere pe teren propriu cu FC Voluntari.

acum 87 luni (13 Feb 2017)

Dupa un egal si patru infrangeri in partidele de amicale, echipa lui Reghecampf merge aproape la fel de prost si in meciurile oficiale.

Tamas si compania au inceput cu un 1-1 cu CFR, la Cluj, in prima etapa din 2017, iar duminica au fost aproape de infrangere pe teren propriu cu FC Voluntari. Bucurestenii nu si-au creat nicio ocazie de gol si frustrarea a dus la un gest necugetat din partea capitanului Nita.

La sase minute dupa aceasta faza, Chivulete a acordat un penalty la fel de usor, de aceasta data pentru Steaua. Arbitrul a considerat ca Maftei a comis hent in careu, desi aparatorul Voluntariului a fost izbit de balon in mana de la o distanta foarte mica.

Finalul a fost nebun: Marinescu a fost aproape de gol pentru FC Voluntari, iar Jakolis a lovit transversala pentru Steaua.

S-a terminat 2-2, iar Steaua ramane pe locul 2 cu 42 de puncte. Lider e Viitorul cu 45 de puncte si cu un meci mai putin disputat care se va juca, luni (17.30, Digi Sport, Dolce Sport, Look TV), la Ovidiu, cu Pandurii.

FC Voluntari e pe 10 cu 26 de puncte. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro