Steaua - Dinamo se joaca, diseara, pentru prima data in 2017: meciul porneste de la 1-4 pentru "caini"

Steaua - Dinamo se joaca, diseara, pentru prima data in 2017: meciul porneste de la 1-4 pentru

Vizibil "fiert" dupa ce patronul i-a interzis sa mai joace cu Gnohere si cu Alibec in acelasi timp, Laurentiu Reghecampf si-a descarcat nervii pe ziaristii care l-au intrebat cum va aborda derby-ul cu Dinamo (azi, ora 20.00, Digi Sport, Dolce Sport, Look TV).

acum 37 luni (1 Mar 2017)

Vizibil "fiert" dupa ce patronul i-a interzis sa mai joace cu Gnohere si cu Alibec in acelasi timp, Laurentiu Reghecampf si-a descarcat nervii pe ziaristii care l-au intrebat cum va aborda derby-ul cu Dinamo (azi, ora 20.00, Digi Sport, Dolce Sport, Look TV). Cel putin la nivel declarativ, acesta se gandeste la o calificare in finala Cupei Ligii, acolo unde ar intalni invingatoarea duelului ACS Poli Timisoara - ASA Targu-Mures (dupa 4-2 in tur, returul s-a disputat aseara): "In mintea mea am un singur gand, sa incercam sa ne calificam, dar va fi foarte greu.

Se tem de Alibec

De partea cealalta, Cosmin Contra vrea sa fie sigur ca elevii sai nu se vor crede deja calificati, dupa victoria la scor din tur, obtinuta in luna decembrie. "E important ca noi sa stim sa gestionam acest rezultat de 4-1 si sa nu intram relaxati.

Tudor, la centru

Derby-ul va fi arbitrat de Alexandru Tudor. Va fi primul meci pentru centralul bucurestean in 2017 si, totodata, prima partida pe care o va conduce dupa ce a implinit 45 de ani. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro