Steaua - ASA Targu Mures: Avancronica unui duel al surprizelor. Totul despre Supercupa Romaniei 2015

Citește și Surpriză la Steaua - ASA Targu Mureș: Noul echipament al campioanei, prezentat in premieră in Supercupa Romaniei Cu această echipă, primul 11 al Stelei este pe jumătate schimbat față de echipa folosită de Galcă in sezonul trecut. Steaua a primit de la casele de pariuri cote de sub 2.00 pentru victorie, in timp ce ASA are cote de peste 3.60, in timp ce un egal este cotat cu circa 3.50, acestea fiind valabile pentru timpul regulamentar de joc.

acum 48 luni (8 Jul 2015)

Fără ca vreuna dintre echipe să fie o favorită clară, mai ales după schimbările din pauza de vară, meciul Steaua - ASA Targu Mureș se anunță unul spectaculos mai ales prin duelul antrenorilor.

Steaua și ASA Targu Mureș se vor intalni in cea de a 17-a ediție a Supercupei Romaniei, avand in vedere că de multe ori, mai ales atunci cand o echipă a caștigat atat titlul, cat și campionatulo, competiția nu s-a mai desfășurat. Duel intre Rădoi și Dan Petrescu

Pe hartie, Steaua este favorita duelului, lucru văzut chiar și la casele de pariuri, acolo unde are cote de aproape două ori mai mici decat ale adversarilor.

Echipa probabilă ASA: Stăncioiu - Golanski (3), Constantin (23), Bejan (5), Velayos (2) - Mureșan (6), Brandan (8) - Hanca (44), Gorobsov (25), Varga (11) - Axente (20).

Citește și Surpriză la Steaua - ASA Targu Mureș: Noul echipament al campioanei, prezentat in premieră in Supercupa Romaniei

Cu această echipă, primul 11 al Stelei este pe jumătate schimbat față de echipa folosită de Galcă in sezonul trecut. Mirel Rădoi, un antrenor aflat la meciul său de debut ca antrenor, pană acum antrenand Steaua doar in amicalele acestei veri, va avea o mare provocare, aceea de a-i ține piept unui dintre cei mai talentați și experimentați tehnicieni romani, Dan Petrescu. Drept urmare unii jucători au renunțat sau se pregătesc să renunțe la contracte, iar Dan Petrescu a anunțat deja că după Supercupă va părăsi clubul, a cărui bancă tehnică a ocupat-o mai puțin de o lună de zile.

Astfel nici Steaua nu mai este echipa cu pretenții din sezonul trecut, care rata la limită o calificare in grupele Ligii Campionilor, insă nici ASA nu mai este clubul stabil din 2014.

Meciul Steaua - ASA Targu Mureș din Supercupa Romaniei 2015 se va disputa cu casa inchisă, peste 14.000 spectatori fiind așteptați să umple tribunele stadionului Farul din Constanța. Cea ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro