Statul Islamic acuza Rusia ca a atacat cu gaz sarin in apropiere de Palmira

Statul Islamic acuza Rusia ca a atacat cu gaz sarin in apropiere de Palmira

Surse de la fata locului vorbesc despre cazuri de sufocare si zeci de raniti in urma unor tiruri cu rachete, precizeaza OSDO.

acum 52 luni (12 Dec 2016)

Surse de la fata locului vorbesc despre cazuri de sufocare si zeci de raniti in urma unor tiruri cu rachete, precizeaza OSDO. Totodata, au fost gasite cadavre care nu prezentau rani, adauga Observatorul, care dispune de o retea de surse medicale in Siria.

Acest atac cu gaz, efectuat pe cale aeriana, a avut loc in apropiere de localitatea Oukairabat, situata pe o axa care duce spre sud si orasul Palmira, scrie OSDO, fara a putea mentiona partea responsabila de comiterea atrocitatii. Statul Islamic acuza Rusia

Amaq, organul de propaganda al Statului Islamic, a comunicat ca 20 de persoane au fost ucise si alte 200 intampina dificultati de respiratie "din cauza unui atac aerian rusesc cu gaz sarin".

Statul Islamic a recucerit duminica Palmira, in pofida zecilor de raiduri aeriene ale armatei ruse. O ancheta realizata in acest an de Natiunile Unite arata ca armata regimului de la Damasc a utilizat gaz cu clor in cursul unor astacuri asupra rebelilor. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro