Start la Roland Garros: Totul despre turneul la care Simona Halep e cotata cu a doua sansa la castigarea trofeului!

Start la Roland Garros: Totul despre turneul la care Simona Halep e cotata cu a doua sansa la castigarea trofeului!

Din 1891 si pana acum au avut loc 114 editii ale turneului de tenis de la Paris si o singura data, in 1978, cupa a fost tinuta de toarte de o romanca, Virginia Ruzici. Multe romance la start: tragere la sorti Roland Garros 8 ani au trecut de cand Simona Halep a castigat titlul la Roland Garros, in proba de junioare Ce spune Chris Evert despre sansele Simonei de a cuceri Parisul

acum 80 luni (21 May 2016)

Din 1891 si pana acum au avut loc 114 editii ale turneului de tenis de la Paris si o singura data, in 1978, cupa a fost tinuta de toarte de o romanca, Virginia Ruzici. Daca rusoaica, finalista in trei din ultimele cinci editii, s-a autoeliminat din peisaj, Simona isi va incerca din nou limitele pe parcursul acestui test de anduranta, in care trebuie sa depasesti 7 oponente in 14 zile (22 mai - 5 iunie) pentru a pune mana pe cupa.

Invingatoare la Roma, Serena Williams a risipit semnele de intrebare referitoare la forma sa sportiva, si a redevenit brusc pretendenta principala la Roland Garros. In lupta dintre Serena si restul lumii, partea a doua a condusa de un grup de jucatoare din care fac parte Simona Halep, Victoria Azarenka si Angelique Kerber. La pariuri, Simona si Azarenka "se bat" pentru pozitia de challenger la coroana Serenei, insa romanca, spunem noi, are mai multe argumente. Halep a castigat la Madrid un turneu pe parcursul caruia a dovedit ca e la nivelul de altadata, in vreme ce Azarenka a fost batuta la Roma de Irina Begu, esec in urma caruia a invocat probleme medicale la spate.

Paralela care ne da aripi spune ca Simona Halep a jucat in 2014 finalele de la Madrid si Paris, iar in acest an s-a impus in capitala Spaniei. Mergand pe acest fir, ar urma o victorie pe zgura de la Roland Garros, insa in tenisul actual, in special cel feminin, nimic nu e sigur. Stiu ca a fost o lupta pentru Simona in anumite momente ale anului, nu caut scuze, s-a chinuit si cu starea de sanatate la un moment dat, dar de fiecare data cand a iesit pe teren a facut-o pentru a da 100%.

Multe romance la start: tragere la sorti Roland Garros

8 ani au trecut de cand Simona Halep a castigat titlul la Roland Garros, in proba de junioare

Ce spune Chris Evert despre sansele Simonei de a cuceri Parisul ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro