Start de CAMPANIE ELECTORALA cu SCANDAL si HUIDUIELI la GORJ, intre ACL si PSD

Start de CAMPANIE ELECTORALA cu SCANDAL si HUIDUIELI la GORJ, intre ACL si PSD

Presedintele PDL Gorj, Dan Vilceanu, a declarat ca se asteapta la o campanie cu injuraturi, motivand ca cei din PSD nu stiu sa faca altceva: "Una cu galagie si cu injuratruri, ei nu stiu altceva.

acum 96 luni (3 Oct 2014)

Presedintele PDL Gorj, Dan Vilceanu, a declarat ca se asteapta la o campanie cu injuraturi, motivand ca cei din PSD nu stiu sa faca altceva:

"Una cu galagie si cu injuratruri, ei nu stiu altceva. Si ma astept la o campannie in care Victor Ponta va sta in afis, adica jos , sunt convins ca nu-l vor mai tine picioarele la sfarsit.

La scurt timp, liderii PSD si PNL Gorj au avut si un schimb de replici in care si-au reprosat ruperea aliantei, iar sustinatorii celor doua partide, care au venit in numar mare, s-au si huiduit:

Presedintele PSD Gorj, Ion Calinoiu, a declarat ca Victor Ponta nu i-a dezamagi pe gorjeni, acesta fiind motivul pentru care Ponta are sustinere in judet: "V. Ponta nu i-a dezamagit pe gorjeni Nu va dezamagi echipa PSD in continuare , de aceea gorjenii il sustin", a mai spus acesta.

Ulterior, Calinoiu si Dian Popescu, presedintele PNL Gorj, si-au reprosat ruperea aliantei:

"Asta stiti cum era?

Pe de alta parte, imediat a avut o replica si Popescu : "Dar asta e...

Discutia a continuat cu alte replici acide:

"Proiectul se face cu oameni , dar daca l-ati dat afara ce sa fac...", a sustinut Calinoiu. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro