Starea celor doua copile care au fost la un pas de inec intr-un strand din Capitala e stationara. Medic: "Ambele sunt ventilate mecanic"

Starea celor doua copile care au fost la un pas de inec intr-un strand din Capitala e stationara. Medic:

Cea de 12 ani raspunde in schimb la tratament, asteptam sa vedem daca se produc schimbari in aceste zile", a declarat medicul Raluca Alexandru, purtatorul de cuvant de la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" din Capitala.

acum 67 luni (21 Jun 2016)

Cea mare, de 16 ani, nu raspunde la tratament, insa inca are batai ale inimii. Cea de 12 ani raspunde in schimb la tratament, asteptam sa vedem daca se produc schimbari in aceste zile", a declarat medicul Raluca Alexandru, purtatorul de cuvant de la Spitalul de Copii "Grigore Alexandrescu" din Capitala. Sambata seara, in jurul orei 20.45, un apel facut la numarul unic de urgenta 112 anunta ca doua fetite care pluteau in piscina unui strand din zona Straulesti au fost scoase din apa de un angajat al centrului. La fata locului s-au deplasat patru echipaje SMURD care au intervenit pentru resuscitarea si transportul celor doua fete la Spitalul de copii "Grigore Alexandrescu". De altfel, acestea au fost internate de urgenta in jurul orei 21.45. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro