Stare de alerta la Londra. O statie de metrou a fost inchisa dupa ce in zona a fost observata o masina suspecta

Departamentul de transport a anuntat ca statia a fost redeschisa dupa ce politia a anuntat ca vehiculul din fata statiei de metrou, care se afla in zona comunitatii evreiesti din oras, a fost inspectat si s-a decis ca nu reprezinta un pericol.

acum 94 luni (25 Jul 2016)

Statia de metrou Golders Green din Londra s-a redeschis luni dupa ce un vehicul abandonat a fost verificat si s-a decis ca nu reprezinta o amenintare de securitate, relateaza Reuters. Departamentul de transport a anuntat ca statia a fost redeschisa dupa ce politia a anuntat ca vehiculul din fata statiei de metrou, care se afla in zona comunitatii evreiesti din oras, a fost inspectat si s-a decis ca nu reprezinta un pericol.

-------------

Statia de metrou Golders Green din Londra a fost inchisa, luni, din cauza unei alerte de securitate legata de o masina abandonata, informeaza Reuters.

Un purtator de cuvant al seriviciilor locale de transport a spus ca statia, aflata in centrul comunitatii evreiesti din Londra ramane deocamdata inchisa.

Un purtator de cuvant al politiei spune ca in jurul orei 7,00 au fost anuntati de prezenta unei masini abandonate in apropierea statiei de metrou. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro