Stadionul Dinamo ar putea iesi din programul de modernizare pentru EURO 2020

Stadionul Dinamo ar putea iesi din programul de modernizare pentru EURO 2020

E o situatie extrem de complicata in ceea ce inseamna dreptul de proprietate, am ramas mirati ca unul e proprietar pe o tribuna, altul pe pista de atletism, altul a investit o gramada de bani acolo, bani care nu se vad, deci o situatie extrem de complicata.

acum 37 luni (27 Feb 2017)

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Razvan Burleanu, a afirmat, luni, ca stadionul nu poate trece in proprietatea CNI pentru a incepe lucrarile din cauza faptului ca exista mai multi proprietari.

"Procedura a intrat in linie dreapta de cateva luni bune in ceea ce priveste trei stadioane, Arcul de Triumf, Steaua si Rapid. E o situatie extrem de complicata in ceea ce inseamna dreptul de proprietate, am ramas mirati ca unul e proprietar pe o tribuna, altul pe pista de atletism, altul a investit o gramada de bani acolo, bani care nu se vad, deci o situatie extrem de complicata. Asteptam sa epuizam toate solutiile, altfel Dinamo nu ar mai fi avut nicio sansa sa intre in acest program guvernamental de investitie. In momentul in care Compania Nationala de Investitii face o investitie intr-un stadion, acel stadion trebuie sa treaca sub Compania Nationala de Investitii.

Dupa desemnarea Bucurestiului drept una dintre cele 13 orase gazda ale Campionatului European din 2020, Romania s-a angajat sa modernizeze patru arene din Bucuresti, Dinamo, Steaua, Rapid si Arcul de Triumf, pe care ar urma sa aiba loc antrenamentele echipelor vizitatoare. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro