SRI a trimis comisiei parlamentare documentul cerut pe tema infectiilor din spitale

SRI a trimis comisiei parlamentare documentul cerut pe tema infectiilor din spitale

A si iesit domnul prim-ministru Ciolos acum doua zile si a spus clar ca stie, s-au primit informari, iar cei care spun ca nu au primit mint, mint bazandu-se pe o lege care spune ca nu poti sa desecretizezi decat in fata unei instante speciale, dar eu cred ca toti cei responsabili, in primul rand din Ministerul Sanatatii, din Inspectoratul pentru Sanatate Publica, din celelalte organisme de control nu si-au facut treaba ani de zile'', a sustinut Cezar Preda.

acum 44 luni (18 May 2016)

Deputatul PNL Cezar Preda a anuntat ca SRI a transmis Comisiei de control documentul solicitat referitor la informarile despre infectiile din spitale.

''Ieri (marti-n.r.) am discutat cu presedintele comisiei si mi-a spus ca s-a primit documentul de la SRI, nu l-am vazut. (...) O sa ma duc sa-l vad si eu, dar nu stiu cat de diferit va fi fata de cel pe care l-a prezentat purtatorul de cuvant'', a declarat deputatul PNL Cezar Preda, membru al Comisiei pentru controlul SRI, potrivit mediafax.ro.

El a afirmat ca nu trebuie sa astepte de la Comisia pentru controlul SRI rezolvarea problemei Hexi Pharma si problemei de infectii in spitalele din Romania.

''Lumea nu trebuie sa astepte de la comisie rezolvarea problemei Hexi Pharma si problemei de infectii in spitalele din Romania. A si iesit domnul prim-ministru Ciolos acum doua zile si a spus clar ca stie, s-au primit informari, iar cei care spun ca nu au primit mint, mint bazandu-se pe o lege care spune ca nu poti sa desecretizezi decat in fata unei instante speciale, dar eu cred ca toti cei responsabili, in primul rand din Ministerul Sanatatii, din Inspectoratul pentru Sanatate Publica, din celelalte organisme de control nu si-au facut treaba ani de zile'', a sustinut Cezar Preda. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro