Spovedania unui "tortionar" de gimnaste: "Am avut perioada mea de tranzitie de la maimuta la om! Iertati ce se poate ierta, restul voi lua cu mine dincolo!"

Spovedania unui

Dar daca POT fi spuse ...si , de ce s-o racim si s-o reincalzim cine stie cand, cu o alta probabila ocazie.Dragele , eu cine stie cand o sa mai apuc o ciorba calda (mai ales cand e incalzita de o moldoveanca sau bucovineanca, inca nu e clar), asa ca m-am asezat la masa, singur ca nesimtitul, urati-mi pofta buna, sa va pot spune inca o data bogdaproste ca v-am cunoscut.

acum 92 luni (24 Jun 2016)

"De-a lungul vietii am lucrat cu sute de gimnaste (la cluburi coregraful lucreza cu toata lumea, daca e singur), pe unele le-am reintalnit, pe unele nu, de aceea ma adresez celor carora n-am avut ocazia sa le cer iertare daca mana care trebuia sa mestesugeasca s-a asprit cateodata, daca vocea ce trebuia sa dea tonul a mai falsat, nu vreau sa justific nimic, nimic din ceea ce nu poate fi justificat in principiu. Am avut si eu perioada mea de de la maimuta la om, cand lucrurile erau amestecate si timpul te impingea de la spate si-ti rataceai sufletul pe cine stie ce coclauri crezand ca faci bine ...N-o sa-mi daca va spun ca-mi pare rau, iar daca o sa-mi ... Aceasta - mea culpa - nu-mi da nici un drept sa ( ), dar barem imi da dreptul sa stau cu capul sus cand vine piatra. V-am cerut sa fiti corecte in tot ceea ce faceti, in sala, afara, in relatia cu ceilalti, dar nu poti cere asta nimanui daca nu esti tu corect cu tine insuti. Timpul care trece trebuie sa te completeze, nu sa te imputineze, trecutul te face intreg, complet, asumat sau neasumat. Nu poti cere in definitiv nimanui sa-si asume ceva ce nu poate, sunt derapaje ce pot compromite o viata construita cu sacrificii, de multe ori acestea pedepsesc mai mult decat daca ar fi asumate. Dar daca POT fi spuse ...si , de ce s-o racim si s-o reincalzim cine stie cand, cu o alta probabila ocazie.Dragele , eu cine stie cand o sa mai apuc o ciorba calda (mai ales cand e incalzita de o moldoveanca sau bucovineanca, inca nu e clar), asa ca m-am asezat la masa, singur ca nesimtitul, urati-mi pofta buna, sa va pot spune inca o data bogdaproste ca v-am cunoscut.

Citeste si: Octavian Bellu, comparat cu tortionarul Visinescu: "Se ascund inregistrari, se musamalizeaza ce s-a petrecut in lagarul de la Izvorani in ultimii trei ani!" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro