Sportul romanesc, in moarte clinica! Al doilea atlet gasit dopat astazi: "S-ar putea sa urmeze si altii, nu se stie cati!"

Sportul romanesc, in moarte clinica! Al doilea atlet gasit dopat astazi:

Atletul legitimat la Rapid Bucuresti si CSM Calarasi, Alexandru Baciu, care concureaza la proba de triplusalt, a fost depistat pozitiv cu meldonium, a declarat, vineri, pentru News.ro, presedintele Federatiei Romane de Atletism, Sandu Ion.

acum 95 luni (24 Jun 2016)

Atletul legitimat la Rapid Bucuresti si CSM Calarasi, Alexandru Baciu, care concureaza la proba de triplusalt, a fost depistat pozitiv cu meldonium, a declarat, vineri, pentru News.ro, presedintele Federatiei Romane de Atletism, Sandu Ion. Decizia pe care au dat-o domnii de la ANAD este trimisa si catre IAAF, iar pana nu raspunde in 21 de zile nu este executorie. Ei dau voie sa concureze, cantitatea fiind mai mica, dar pana nu trec cele 21 de zile in care se poate contesta, nu are voie sa concureze. Au fost trimise probe si la alt laborator, in Germania si confirma prezenta substantei, pentru ca ei zic (n.r. Nu stiu cati sunt sau daca mai sunt si altii, deocamdata pentru ei sunt documente", a declarat Sandu Ion pentru News.ro. Atletul Alexandru Baciu, 25 de ani, facea parte din lotul national pentru Campionatele Balcanice care vor avea loc sambata si duminica la Pitesti. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro