Sportiva cu origini romanesti, desemnata tenismena anului 2017 in Canada, va infrunta Romania la Fed Cup

Sportiva cu origini romanesti, desemnata tenismena anului 2017 in Canada, va infrunta Romania la Fed Cup

Bianca si antrenorul Andre Labelle, dupa victoria obtinuta in fata lui Mlandenovic E fan Simona Halep Fan declarat al Simonei Halep, ea spune ca e fascinata de jocul numarului doi mondial, dar si de Kim Clijsters si Roger Federer. "O sa castigam turnee de Grand Slam, si eu, si Simona" Tanara sportiva este convinsa ca Halep va castiga un turneu Grand Slam, dupa a fost la un pas sa reuseasca acest lucru, disputand trei finale. Are emotii inaintea meciului cu Romania Extrem de apreciata in Canada si nu numai, tanara sportiva face parte din echipa nord-americana care va infrunta Romania, la Cluj, in zilele de 10 si 11 februarie.

acum 74 luni (7 Feb 2018)

Bianca a inceput tenisul in Romania, la Pitesti, pe cand avea doar sase ani. In Canada am continuat la o academie de tenis vreo doi ani, dupa care am fost selectionata de Tennis Canada sa ma antrenez la centrul lor de inalta performanta din Toronto", a rememorat Bianca. A castigat Australian Open si Rolland Garros la junioare Ascensiunea sa a inceput inca de acum patru ani. Ca junioara, a castigat practic tot ce era de castigat si a reusit o performanta rara. Astfel, ea a reusit sa obtina de doua ori titlul Orange Bowl, performanta care a mai fost atinsa de o singura jucatoare, spaniola Ana Alcazar. "Am avut multe momente frumoase in juniorat, printre care si castigarea turneului "Le Petit As" la 13 ani. Apoi au urmat turneele renumite din SUA, Orange Bowl, pe care le-am castigat cand aveam 15 ani, la categoria 16 ani, iar a doua oara cand implinisem 16 ani si m-am impus la categoria 16-18 ani. Au urmat apoi turneele de Grand Slam, unde am fost in semifinale la simplu si am castigat Australian Open si Rolland Garros la dublu, ca junioara. Am fost si declarata cea mai buna jucatoare din lume la categoria 15 ani, eram cea mai tanara jucatoare clasata printre primii 200 din lume in clasamentul WTA.

Bianca si antrenorul Andre Labelle, dupa victoria obtinuta in fata lui Mlandenovic E fan Simona Halep Fan declarat al Simonei Halep, ea spune ca e fascinata de jocul numarului doi mondial, dar si de Kim Clijsters si Roger Federer. "Cu Simona am avut ocazia sa mergem la un eveniment impreuna, la Montreal, si bineinteles ca i-am cerut cateva sfaturi. Ea m-a sfatuit, printre altele, sa nu mai joc la juniori, ci sa trec la profesionisti. Cunosc si alte jucatoare romance, vorbesc cu toate fetele, sunt foarte dragute si ne simpatizam", a dezvaluit Bianca. "O sa castigam turnee de Grand Slam, si eu, si Simona" Tanara sportiva este convinsa ca Halep va castiga un turneu Grand Slam, dupa a fost la un pas sa reuseasca acest lucru, disputand trei finale. Si este gata sa mai puna... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro