Spitalul Universitar: fracturi, entorse si luxatii. Cate solicitari a inregistrat Ambulanta Bucuresti

Spitalul Universitar: fracturi, entorse si luxatii. Cate solicitari a inregistrat Ambulanta Bucuresti

"In ultimele 89 de ore, din data de 5 ianuarie, ora 22.00, s-a inregistrat un numar de 3.246 de persoane, dintre acestea 1.771 de persoane au prezentat urgente de cod rosu si cod galben", a spus Alis Grasu.

acum 81 luni (9 Jan 2017)

Asa a declarat purtatorul de cuvant al unitatii sanitare, doctorul Leonard Grecescu, citat de Agerpres.

"In ultimele 24 de ore, s-au prezentat la ortopedie prezentand fracturi, luxatii, entorse, contuzii un numar de 30 de persoane. Numarul a scazut fata de cel inregistrat in zilele de 6, 7 ianuarie cand au venit la camerele de garda aproximativ 70 de pacienti intr-o singura zi", a declarat medicul.

Peste 3.000 de solicitari la Ambulanta Bucuresti

Peste 3.000 de solicitari au fost inregistrate la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov in ultimele trei zile, dintre care 1.771 au fost urgente de cod rosu si galben, a declarat, luni, managerul SABIF, Alis Grasu. "In ultimele 89 de ore, din data de 5 ianuarie, ora 22.00, s-a inregistrat un numar de 3.246 de persoane, dintre acestea 1.771 de persoane au prezentat urgente de cod rosu si cod galben", a spus Alis Grasu. La centrele de noapte ale Primariei Capitalei si primariilor de sector au fost transportate 209 persoane fara adapost.

De asemenea, 23 de gravide au fost transportate la spitalele din Bucuresti, 88 de persoane au solicitat ajutor pentru fracturi si luxatii si 28 pentru traumatisme cauzate prin cadere pe gheata. "Am lucrat in aceste zile cu o medie de 53 de echipaje de urgenta, 20 de echipaje de consultatii si masini de transport. Nici in aceste zile nu s-au dat concedii de odihna si recuperari si in continuare au fost aduse echipaje in regim de garda. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro