Spionul britanic trecut de partea rusilor

Spionul britanic trecut de partea rusilor

Conform "The Daily Best", un amanunt interesant este ca liderul de la Kremlin este ajutat in campaniile sale de demascare atat companii importante, cat si de fosti membri de rang inalt din cadrul unor servicii secrete straine. Plina de erori si neconcordante, o presupusa "corespondenta" dintre omul de afaceri americano-britanic, care la randul sau ar fi fost racolat in 1995 de MI6 sub numele de cod Solomon, si opozantul rus obtinuta de pe "servere ale CIA" in Ucraina ar arata ca cei doi au pus la cale "subminarea ordinii constitutionale din Federatia Rusa". Conform portalului citat, un amanunt interesant este ca liderul de la Kremlin este ajutat in acest sens atat de companii importante, cat si de fosti membri de rang inalt din cadrul unor servicii secrete straine. "The Daily Best" scoate la iveala o legatura directa si bizara intre clanul Kliuev, o firma de avocatura din Statele Unite si o agentie de investigatii condusa de un fost important membru al MI6.

acum 53 luni (25 Apr 2016)

El ar fi fost recrutat de un investitor americano-britanic in Rusia, la randul sau agent al unui serviciu secret.

Conform "The Daily Best", un amanunt interesant este ca liderul de la Kremlin este ajutat in campaniile sale de demascare atat companii importante, cat si de fosti membri de rang inalt din cadrul unor servicii secrete straine. Documentar "exploziv": Filiera Browder-Navalnii pentru "distrugerea Rusiei"

Aleksei Navalnii, un lider al opozitiei decimate ruse, este acuzat intr-un documentar difuzat recent de un post de televiziune apropiat Kremlinului ca este agent al unui serviciu secret strain. El ar fi fost recrutat de un investitor americano-britanic in Rusia, la randul sau agent al unui serviciu secret, pentru distrugerea ordinii in tara sa. Mai multe conversatii dintre cei doi, obtinute "de pe servere ale CIA", ar dovedi aceasta legatura cu iz de complot impotriva statului rus.

La 10 aprilie, "cainele de paza" al Kremlinului, jurnalistul Dmitri Kiselev, anunta la emisiunea sa saptamanala "Vesti Nedeli" difuzarea unui documentar "exploziv" care demonstreaza existenta unui complot americano-britanic impotriva Rusiei.

In documentarul intitulat "Efectul Browder" si difuzat pe 13 aprilie de postul de televiziune Rossia 1 Navalnii este prezentat ba ca agent al MI6, ba al CIA, sub numele de cod Freedom. El ar fi fost recrutat in 2006 de catre William Browder, directorul general al fondului de investitii Hermitage Capital Management, pentru a participa la operatiunea "Fior".

Plina de erori si neconcordante, o presupusa "corespondenta" dintre omul de afaceri americano-britanic, care la randul sau ar fi fost racolat in 1995 de MI6 sub numele de cod Solomon, si opozantul rus obtinuta de pe "servere ale CIA" in Ucraina ar arata ca cei doi au pus la cale "subminarea ordinii constitutionale din Federatia Rusa".

De exemplu, Nava... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro