SPERIETURA TERIBILA pentru un copil de 6 ani din Pitesti. A ramas CAPTIV in WC-ul turcesc al SCOLII

SPERIETURA TERIBILA pentru un copil de 6 ani din Pitesti. A ramas CAPTIV in WC-ul turcesc al SCOLII

Tipetele de disperare ale micutului ce ramasese captiv in WC au fost auzite de invatatoare, care au incercat sa-i elibereze copilului piciorul. Salvat de pompieri "In jurul orei 12.25, am fost sesizati prin 112 de catre un cadru didactic de la Scoala Nr.

acum 68 luni (26 Sep 2014)

Tipetele de disperare ale micutului ce ramasese captiv in WC au fost auzite de invatatoare, care au incercat sa-i elibereze copilului piciorul. Numai interventia prompta a reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta a facut ca baiatul sa nu-si rupa piciorul.

Salvat de pompieri

"In jurul orei 12.25, am fost sesizati prin 112 de catre un cadru didactic de la Scoala Nr. 16, din Pitesti, ca unui copil in virsta de sase ani i-a ramas blocat piciorul intr-o toaleta turceasca. La fata locului, au plecat un echipaj SMURD si un echipaj de descarcerare. Colegii mei au coborit la un etaj inferior, in toaleta, au desprins bucata cu bucata tubulatura din plastic, pina au ajuns la piciorul copilasului, pe care l-au descaltat si l-au eliberat. In tot acest timp, copilul a fost asistat de echipajul SMURD, dar n-au existat probleme. Micutul a suferit doar un usor atac de panica.

ISJ va demara o ancheta

Conducerea scolii a oferit justificari puerile cu privire la incident, pe care-l considera unul minor. "Un elev de la clasa pregatitoare, Scoala Ion Luca Caragiale, din Pitesti, a utilizat, in timpul pauzei, grupul sanitar si i-a alunecat piciorul in toaleta turceasca. Inspectoratul Scolar Ju-detean Arges va demara o ancheta, pentru lamurirea intregii situatii, si va lua toate masurile care se im-pun", a declarat Daiana Toboiu, pur-tator de cuvint ISJ Arges. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro