SpeedCubing, castigatorii "Romanii au talent", au destainuit tainele cubului Rubik, la Adevarul Live

Grupul SpeedCubing, in formula Cristian Leana si Martin Fronescu, a venit la Adevarul Live pentru a rezolva cubul Rubik in timp record, dar si pentru a arata ca perceptia romanilor a fost schimbata odata cu reprezentatia lor. Tinerii din grupul SpeedCubing, Cristian Leana, Martin Fronescu si Flavian Glont, care l-au determinat la auditii pe Andi Moisescu sa apese butonul auriu si sa-i trimita astfel direct in semifinalele show-ului de la Pro TV, au fost desemnati marii castigatori ai celui de-al cincilea sezon al emisiunii "Romanii au talent". Sper ca nu i-am dezamagit.Flavian Glont vrea sa isi aduca mama in tara Flavian Glont (in legatura telefonica): Acesti bani ii voi folosi in scopul si cu speranta ca mama mea, care munceste de sapte ani in strainatate, pentru ca mama sa vina acasa si sa ramana alaturi de mine, iar restul banilor ii voi folosi pentru studii.

acum 60 luni (23 Jun 2015)

Grupul SpeedCubing, in formula Cristian Leana si Martin Fronescu, a venit la Adevarul Live pentru a rezolva cubul Rubik in timp record, dar si pentru a arata ca perceptia romanilor a fost schimbata odata cu reprezentatia lor. Eu cred ca prin reprezentatia noastra, oamenii o sa inteleaga si o sa vada o alta cale a vietii", a declarat Flavian Glont dupa castigarea concursului "Romanii au talent".

Tinerii din grupul SpeedCubing, Cristian Leana, Martin Fronescu si Flavian Glont, care l-au determinat la auditii pe Andi Moisescu sa apese butonul auriu si sa-i trimita astfel direct in semifinalele show-ului de la Pro TV, au fost desemnati marii castigatori ai celui de-al cincilea sezon al emisiunii "Romanii au talent". Baietii care formeaza grupul Speedcubing au trecut la un alt nivel si au demonstrat ca imaginatia umana nu are limite. Ei au facut un adevarat show din rezolvarea cubului Rubik, implicandu-i pe membrii juriului in "jocul inteligentei" si realizand din aceleasi celebre cuburi portretele celor doi prezentatori ai finalei "Romanii au talent", Smiley si Pavel Bartos.

Cele mai importante declaratii:

In primul rand, cum v-ati hotarat sa participati la "Romanii au talent"? Si de ce in aceasta formula?

Cristian Leana: Acum trei ani a fost ceva neasteptat, nu credeam ca va prinde atat de bine la public, nu credeam ca o sa ies pe podium. Dupa trei ani, lucrurile au evoluat, drept dovada Martin m-a intrecut, e mai rapid decat mine si s-a apucat abia dupa ce m-a vazut pe mine. Ne-am intalnit cu Radu Faciu si, noi trei fiind cei mai rapizi din tara, ne-am decis sa facem un numar de echipa. Dorinta de a face cunoscut acest sport

Ce a insemnat pentru voi faptul ca romanii v-au votat in numar atat de mare? Nu ne asteptam ca romanii sa ne voteze in numar mare, ne gandeam ca iesim in primii trei, dar nu ca vom castiga.

Martin Fronesc... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro