Spectator ranit la raliul ce se desfasoara intre Rasnov si Poiana Brasov. Cursa a fost intrerupta 45 de minute

Spectator ranit la raliul ce se desfasoara intre Rasnov si Poiana Brasov. Cursa a fost intrerupta 45 de minute

In acest weekend se desfasoara la Rasnov prima etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta. Traseul este intre Rasnov si Poiana Brasov, are o lungime de 4 km, diferenta de altitudine dintre start si sosire fiind de 239 de metri.

acum 27 luni (30 Apr 2017)

In acest weekend se desfasoara la Rasnov prima etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta. Pe un asfalt ud, Patricia Grigorescu a pierdut controlul unei Dacia Sandero cu numarul de concurs 78 si a parasit traseul. Masina s-a lovit de un panou de pe margine, panou care s-a rasturnat. Mai multe bucati de lemn s-au desprins din panou si au fost aruncate la cativa metri distanta. Masina de concurs nu a lovit niciun spectator, dar un barbat s-a speriat si a alunecat in timp ce incerca sa se fereasca din fata autoturismului. A cazut si s-a lovit cu fata de un bolovan de pe marginea drumului. Potrivit unui comunicat de presa emis de Autorally, organizatorul competitiei, ranitul a suferit un traumatism craniocerebral acut si o contuzie forte la umarul strang.

Trofesul Serus care se desfasoara in weekend la Rasnov reprezinta prima etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta. Traseul este intre Rasnov si Poiana Brasov, are o lungime de 4 km, diferenta de altitudine dintre start si sosire fiind de 239 de metri. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro