Spectacole cu intrare libera

Spectacole cu intrare libera

Conform cifrelor furnizate de Kantar Media, luna aceasta, la nivelul publicului national, PRO TV trece pe primul loc cu 2,215 rating si 11,82% share, la nivelul intregii zile, cu o medie de 407,000 de telespectatori pe minut.

acum 105 luni (2 Sep 2015)

Piata Festivalului, un eveniment cu acces gratuit, organizat de Primaria Capitalei prin ArCuB, are loc in perioada 10-20 septembrie, in Piata George Enescu.

Piata Festivalului este organizata sub egida Zilelor Bucurestiului, care aniverseaza 556 de ani de la atestarea documentara.

Sambata 12 septembrie, de la ora 18:00, este Recitalul violonistei din Kazahstan Zhibek Mussurgaliyeva. Programul recitalului: Bazzini - "La Ronde des Lutins", Locatelli - Sonata for Violin and Piano in F minor "At the tomb" 1-4 parts, Paganini - Concertul pentru vioara si orchestra "La Campanella", partea a treia. Incepand cu ora 19:30, in Piata Festivalului va fi Bucharest Festival Orchestra, dirijata de Cristian Lupes.

Duminica, 13 septembrie

Duminica 13 septembrie, tot de la ora 19:30, publicul va fi incantat de Orchestra Simfonica Bucuresti, sub bagheta maestrului Tiberiu Soare. (Carmen Anghel) Cristian Lupes va dirija Bucharest Festival Orchestra foto: FestivaluL eNES CU Maestrul Voicu Popescu

PRO TV a revenit in luna august in fruntea clasamentelor de audienta pe toate nivelele de public, dupa ce in luna iulie, la nivel national, fusese depasit in premiera de Antena 1. Conform cifrelor furnizate de Kantar Media, luna aceasta, la nivelul publicului national, PRO TV trece pe primul loc cu 2,215 rating si 11,82% share, la nivelul intregii zile, cu o medie de 407,000 de telespectatori pe minut. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro