Spectacol printre morminte. Cimitirul Bellu se transforma sambata noapte in cel mai cautat loc din Bucuresti

Spectacol printre morminte. Cimitirul Bellu se transforma sambata noapte in cel mai cautat loc din Bucuresti

Astfel, Irina Baiant, Florin Budnaru, Ernest Fazekas, Adrian Nour si Catalin Petrescu, acompaniati de Orchestra si Corul Teatrului de Opereta si Musical "Ion Dacian", vor interpreta arii din spectacolele de opereta "Contesa Maritza", "Silvia" si "Printesa Circului" de Emmerich Kalman, "Secretul lui Marco Polo" de Francis Lopez, "Liliacul" de Johan Strauss-fiul, precum si melodii din musicalurile "Mizerabilii" de Claude Michel Schonberg, "Jesus Christ Superstar" de Steve Balsamo, "Notre Dame" de Riccardo Cocciante, "Apocalipsa iubirii" de Ernest Fazekas, dar si din cea mai recenta premiera a Teatrului de Opereta, celebrul musical "Fantoma de la Opera" de Andrew Lloyd Webber.

acum 108 luni (13 May 2015)

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Cimitirelor si Crematoriilor Umane, organizeaza in Cimitirul Bellu un concert unic - Dolce Vita - pus in scena de artisti ai Teatrului de Opereta si Musical "Ion Dacian".

Vor fi interpretate live cele mai frumoase momente din spectacole celebre de opereta si musical. Astfel, Irina Baiant, Florin Budnaru, Ernest Fazekas, Adrian Nour si Catalin Petrescu, acompaniati de Orchestra si Corul Teatrului de Opereta si Musical "Ion Dacian", vor interpreta arii din spectacolele de opereta "Contesa Maritza", "Silvia" si "Printesa Circului" de Emmerich Kalman, "Secretul lui Marco Polo" de Francis Lopez, "Liliacul" de Johan Strauss-fiul, precum si melodii din musicalurile "Mizerabilii" de Claude Michel Schonberg, "Jesus Christ Superstar" de Steve Balsamo, "Notre Dame" de Riccardo Cocciante, "Apocalipsa iubirii" de Ernest Fazekas, dar si din cea mai recenta premiera a Teatrului de Opereta, celebrul musical "Fantoma de la Opera" de Andrew Lloyd Webber. Dolce Vita, un spectacol in premiera Fragmentele interpretate in cadrul evenimentului de la Muzeul Bellu fac parte din spectacolul "Dolce Vita" pus in scena de Dragos Galgotiu, ce va avea premiera in luna iunie la Teatrul de Opereta si Musical "Ion Dacian". De la ora 19.00, pana la inceperea spectacolului, ajutati de ghizi, bucurestenii vor avea posibilitatea sa cunoasca istoria personalitatilor din Cimitirul Bellu, dar si a povestilor mai putin cunoscute ale unor lucrari din ansamblul muzeal. Intalnire cu Joe Black La ora 22.30, dupa concertul Teatrului de Opereta, bucurestenii sunt asteptati sa vizioneze filmul artistic "Intalnire cu Joe Black", ai carui protagonitti sunt Anthony Hopkins si Brad Pitt. Filmul este o pledoarie pentru viata, de care moartea insasi, intruchipata de personajul Joe Black (Brad Pitt), se indragosteste. Anul trecut, peste 20.000 de bucuresteni au vizitat muzeul, piesa de teatru "Viata de cimitir", regizata de Rodica Po... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro