Specialistii americani: "Simona Halep va castiga la US Open, in sfarsit, primul sau titlu de Mare Slem, daca..."

Specialistii americani:

Sperantele sunt intemeiate, pentru ca - asa cum se vede si din graficul de mai sus realizat de operatorul international de pariuri sportive Betano.com - Simona a reusit cea mai buna clasare din Romania in 2016, dar si cea mai mare performanta de la Irina Spirlea incoace, o semifinala in 2015.

acum 38 luni (25 Aug 2017)

Turneul de la US Open incepe luni, iar Romania isi pune, ca de obicei in ultimii ani, sperante intr-un traseu cat mai bun al Simonei Halep. Sperantele sunt intemeiate, pentru ca - asa cum se vede si din graficul de mai sus realizat de operatorul international de pariuri sportive Betano.com - Simona a reusit cea mai buna clasare din Romania in 2016, dar si cea mai mare performanta de la Irina Spirlea incoace, o semifinala in 2015.

Simona face "valuri" peste Ocean

Tinand cont de aceste lucruri, dar si de pozitia sa de top ocupata in ierarhia WTA, Simona face "valuri" in presa din Statele Unite, gazda US Open. La pariuri online, Halep este a treia favorita, cu cota de 9,00 la castigarea US Open.

Unul dintre editorialistii Sports Illustrated, Stanley Kay, de asemenea si jucator de tenis, a afirmat ca Simona Halep poate castiga primul sau titlu de Mare Slem cu ocazia turneului care incepe luni. Simona a pierdut urat niste partide recente, dar a inceput sezonul avand un puternic crez, acela de a castiga un turneu de Mare Slem in acest an. Raman la opinia pe care mi-am exprimat-o inainte de inceputul anului 2017, si anume aceea ca Simona Halep va castiga acum la US Open, in sfarsit, primul sau titlu de Mare Slem."

Click pentru toate pariurile si cotele online de la US Open 2017 ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro