Spargatorul de la Castelul Corvinilor a fost prins. A furat 170.000 de lei, dar si-a rupt picioarele escaladand zidurile

Spargatorul de la Castelul Corvinilor a fost prins. A furat 170.000 de lei, dar si-a rupt picioarele escaladand zidurile

Politistii au retinut un barbat in varsta de 30 de ani, din municipiul Hunedoara, cu privire la care au stabilit ca ar fi furat suma de 170.000 de lei, rezultata din incasarea taxei de vizitare a Castelului Corvinilor, in zilele mini-vacantei de 1 Mai. Castelul Corvinilor se afla in supravegherea unei firme de paza privata si de asemenea, in zona casei de bilete si la poarta de intrare sunt doua camere de supraveghere.

acum 86 luni (6 May 2017)

Politistii au retinut un barbat in varsta de 30 de ani, din municipiul Hunedoara, cu privire la care au stabilit ca ar fi furat suma de 170.000 de lei, rezultata din incasarea taxei de vizitare a Castelului Corvinilor, in zilele mini-vacantei de 1 Mai.

"Suspectul a fost ridicat de politisti din incinta Spitalului Municipal Hunedoara (sectia Ortopedie) si audiat in legatura cu infractiunea de furt calificat comisa in noaptea de 01/02.05.2017. In urma probatorului administrat si a efectuarii unei perchezitii domiciliare la locuinta barbatului, fata de acesta a fost luata masura preventiva a retinerii pentru 24 de ore", a informat Bogdan Nitu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Hunedoara.

Sambata, barbatul urmeaza a fi prezentat magistratilor Parchetului de pe langa Judecatoria Hunedoara. "In acest caz, politistii hunedoreni continua cercetarile in vederea documentarii intregii activitati infractionale a suspectului si a recuperarii prejudiciului.Politistii efectueaza cercetari in acest caz, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Hunedoara, sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat", a informat IPJ Hunedoara.

"Marti, de dimineata, agentul de paza a observat spargerea casei de bilete si a anuntat firma de paza si Politia. Au fost furate incasarile din zilele de sfarsit de saptamana si din data de 1 mai, circa 170.000 de lei", a declarat Cristian Roman, directorul Castelului Corvinilor.

Politia municipala Hunedoara, sub supravegherea Parchetului de pe langa Judecatoria Hunedoara a inceput ancheta pentru infractiunea de furt calificat. Procurorii au confirmat doar ca a fost spart geamul casei de bilete de la intrarea in monumentul istoric, si ulterior usa ei a fost deschisa, iar hotul a intrat si a luat banii.

Castelul Corvinilor se afla in supravegherea unei firme de paza privata si de asemenea, in ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro